Jeditte Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 ogolnie to mam takiego problema czy oplaca sie teraz kupowac jakis tuner tv zeby moc podlaczyc zwykly kabel od kablowki i ogladac tw za pomoca kompa? :) Głownie chodzi o to ze zepsol mi sie tv w pokoju i mam problem :) Kupic jakis tuner tv na allegro za XXX pln czy jakos tak kupic new tv za ponad 500 :) jak sie ma jakosc z kompa( monitor 17" i sprzet jak w sygnaturce) telewizji do jakosci zwyklego 17" telewizorka :) jezeli jest to porownywalne aby tylko nie gorsze to jaki tego typu polecacie aby bylo dobre i sprawdzone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Kup sobie tuner. Fajna rzecz i wygodna bardzo, a w dodatku tansza niz TV. Polecam Winfasta z mojego podpisu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 może na tuner cyfrowy :>?? ja mam normalny tuner i jest lepiej niż telewizor:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) dobra ale tego winfasta do mojej plyty chyba nie wsadze :) znaczy chodzi mi o pci2.2 potrzebuje czegos na pci 1.0( ? ) dokaldnie do plyty z sygnaturki Edytowane 8 Maja 2005 przez Jeditte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 A czemu nie mialby wejsc do Ciebie? A jak nie tamten, to moge spokojnie polecic swoj (Winfast TV 2000 XP RM), ew. jego wersje Expert (rozni sie tym ze ma radio i sporo dodatkowego oprogramowania do obrobki wideo, ale jest 2 razy drozsza). RM mnie kosztowal 110PLN, obraz ma bardzo dobry, oprogramowanie bez bajerow, ale ma wszystko co trzeba. Nie testowalem co prawda tunera TV , ale obraz z konsoli czy magnetowidu VHS jest bez zarzutu. Chociaz niestety, spojrzalem na pudelko i tez jest PCI 2.2 :( Ale az dziwne, zeby takie mobo tego nie mialo - moja ma... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) ghm to nie wiem ;d poszukamy zobacyzmy ~~ moze ktos wie czy to ruszy bo zdeka nie moge nic znalezdz jaka jest miedyz nimi roznica i wogole ~~ Edytowane 8 Maja 2005 przez Jeditte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 TV z kompa to fajowa sprawa http://img101.echo.cx/img101/386/nowy37hy.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 juz wiem ze all bedzie dzialac ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) A odkopię sobie żeby nie zakładać nowego tematu. Jaki tuner tv/fm kupić. Chciał bym na nim oglądać tv i słuchać radia jak sama nazwa wskazuje ;) Chodzi o to żebym mógł też podłączyć kamerę i zgrać z niej (albo z kablówki) film/program itp. Co polecacie, pułap cenowy? Sam nie wiem, nie za drogi, nie za tani. 150 ale jak będzie warto to coś dorzucę. Może jakiś winfast global fm? Dobre to to? Edytowane 4 Czerwca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...