berkut Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59753 hie hie, to apropo tego ze ktos kiedys stwierdzil ze duzo mowie a malo robie :mrgreen: berkut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Nie mów, ze chwilowy, bo to brakiem hardcoru zalatuje :lol: A tak na poważnie to całkiem nieźle, tyle, ze te memki coś czas rypią... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Chwilowy poniewaz Lis i Mate mi nie daja kaskady wytoczyc = pobija mnie kaskadami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) no godny uwagi ten temat 840EE:berkut - 4607.7 MHz - http://www.teampuss.com/berkut/XE/s...6m%204.6ghz.JPG przeciez to bajka Edytowane 8 Maja 2005 przez pcmax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 bajka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Gratulacje :) GJ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Dobra robota, a teraz czas na inne CPU:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Nie, teraz bede sie scigac z FUGGEREM no i inne cpu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Dlaczego nie pozwalają Ci kaskady użyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 bo się boją że podkreci kule ziemską :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) bero tak apropo co mate ma do Twojej kaskady he? wiem ze wspolpraca pomiedzy mate'em a Toba coraz bardziej sie rozrasta ale... (musisz mi to wyjasnic :wink: ) a tym bardziej Lis - co boi sie o procesor :lol: a co do wyniku - pozostaje czekac nam na ruch "przeciwnikow" Edytowane 10 Maja 2005 przez Scoon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 pozostaje czekac moze cos berkrut zaprezentuje:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Narazie to prometeia zaprezentowala klase 2 razy juz. Wpierw z smithfieldem @ 4.6ghz a potem z P4 EE 3.73ghz krecac go do 5.45ghz co jest wynikiem niebotycznym jak na 1 stopniowe chlodzenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 No to berkut zakłądaj kaskade i do boju, bo jak widać tutaj to już Was ktoś wyprzedził - 4.9 na liczniku. Tak że do dzieła panowie :twisted2: Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Wlasnie mialem pisac ze FUGGER nas zmiotl. Trzeba sie odgryzc, mamy lepszy procesor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Hej co jest ?? Już się Wam odechcialo O/C ?? Jak tam z tym Dual Core i P4 EE ?? Od 2 dni niema żadnych relacji, mam nadzieję że to dobrze wrózy i rekord zostanie pobity :D Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 pewnie amdeka x2 spalil i go lisek zamurdowal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 lisek nie mialby szans chyba ze z zaskoczenia ;) czekam na przelotki do mojego zasilacza i 2 zasilacz bo ten pieprzony enermax 700W to jakis francuz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Enermax 700W Ci nie wystarcza? To w takim razie co kupujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 no mi szkoda slo co to za potworna machina 700watt zaisłka nie wyrabia! ktos ma mocniejsza na forum bo nie widziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 po prostu zasilacz do dup.... teraz mecze 3.73 na kaskadzie ale widze ze wiele to z tego nie bedzie, fsb sie konczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 WIIEEELLKKKAAAA LIPA ! Totalna porazka... Co sie okazuje: 3.73ghz nie pobiegl wiecej na prometei nie dlatego ze prometeia byla za slaba czy procek mial juz dosc - skonczyla sie plyta. Fsb nie da sie podniesc >390mhz. I basta. -70C nie pomoglo nawet wyczekane. Po prostu nie i juz.. Ogromne nadzieje wiazalem z 840tka. Wkoncu kaskada jest przygotowana do ogromnych obciazen, niskie temp. i te sprawy... [gluteus maximus]. Znowu skonczyla sie plyta glowna, tym razem zasilanie. Na prometei i referencyjnej plycie intela mialem 4.6ghz pi stable, tutaj >4.4ghz nie chce nawet wstawac do windy. Wymeczylem doslownie wszystko w prawie kazdej kombinacji i nie da rady. -50C stale nie pomoglo. Nie ma wogole o czym gadac. Wpierw 700W enermax uklakl przed tym procesorem, teraz z lepszym zasilaczem plyta. Inna sprawa jest taka ze zawiodlem sie na kaskadzie mozna powiedziec. -50 czy -55C z obciazeniem to straszna porazka, nawet jesli ten procesor 300W ciepla wydziela. Inna sprawa ze gdy kalibrowalem ja (mieszanke gazow) robilem to pod A64 najmocniejsze a nie pod takie potwory.... R23 i byloby -70C ale wciaz jestem zawiedziony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 czyli intel dał Ciała ale jak dla mnie i tak super wyniki tylko skzoda ze nie dało sie poprawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 to kiedy x2 meczyc zaczynasz? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...