Skocz do zawartości
berkut

Chwilowy Rekord Swiata

Rekomendowane odpowiedzi

bero tak apropo co mate ma do Twojej kaskady he?

wiem ze wspolpraca pomiedzy mate'em a Toba coraz bardziej sie rozrasta ale... (musisz mi to wyjasnic :wink: )

a tym bardziej Lis - co boi sie o procesor :lol:

a co do wyniku - pozostaje czekac nam na ruch "przeciwnikow"

Edytowane przez Scoon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej co jest ?? Już się Wam odechcialo O/C ?? Jak tam z tym Dual Core i P4 EE ?? Od 2 dni niema żadnych relacji, mam nadzieję że to dobrze wrózy i rekord zostanie pobity :D

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WIIEEELLKKKAAAA LIPA !

Totalna porazka... Co sie okazuje:

3.73ghz nie pobiegl wiecej na prometei nie dlatego ze prometeia byla za slaba czy procek mial juz dosc - skonczyla sie plyta. Fsb nie da sie podniesc >390mhz. I basta. -70C nie pomoglo nawet wyczekane. Po prostu nie i juz..

Ogromne nadzieje wiazalem z 840tka. Wkoncu kaskada jest przygotowana do ogromnych obciazen, niskie temp. i te sprawy... [gluteus maximus]. Znowu skonczyla sie plyta glowna, tym razem zasilanie. Na prometei i referencyjnej plycie intela mialem 4.6ghz pi stable, tutaj >4.4ghz nie chce nawet wstawac do windy. Wymeczylem doslownie wszystko w prawie kazdej kombinacji i nie da rady. -50C stale nie pomoglo. Nie ma wogole o czym gadac.

Wpierw 700W enermax uklakl przed tym procesorem, teraz z lepszym zasilaczem plyta.

Inna sprawa jest taka ze zawiodlem sie na kaskadzie mozna powiedziec. -50 czy -55C z obciazeniem to straszna porazka, nawet jesli ten procesor 300W ciepla wydziela. Inna sprawa ze gdy kalibrowalem ja (mieszanke gazow) robilem to pod A64 najmocniejsze a nie pod takie potwory.... R23 i byloby -70C ale wciaz jestem zawiedziony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...