soska66 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) http://filmoviec.webd.pl strona narazie jest testowana (zanim przerzuce ja na inny serwer - niestety na home.pl nie bedzie mnie stac:)) Odwiedzcie ja, przejrzyjcie a jak Was zainteresuje - zarejestrujcie sie (proces jest krotki, bez maila potwierdzajacego), zalogujcie i opiszcie wasze wrazenia odnosnie ulubionego (badz nie) filmu. Przy okazji pomozecie mi w odnalezieniu ewentualnych błędów. A moze jednoczesnie przyjdzie Wam do glowy co poprawic, wywalic, dodac albo zmienic. wszelkie sugestie mozna wpisac do ksiegi gosci. Jak juz wspomnialem strone narazie testuje, dlatego baza fimow jest okrojona. Ale gdzies za dwa tygodnie powinienem ja juz odpalic w pelnym wymiarze pozdrawiam i polecam:) Edytowane 6 Marca 2006 przez soska66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Nie czytam stron z ustawionym czymś takim, gdzie po ekranie lata pełno krzaków: <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset="cp1250 /> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soska66 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 u mnie o dziwo nie chce dzialac na innym kodowaniu. ale pobawie sie wytlumaczcie mi tylko jedno co jest zlego w tym kodzie, ze go IE nie widzi??????? <AREA SHAPE="RECT" HREF="spis.php?action=index" COORDS="445,140,497,155" ALT=""> <AREA SHAPE="RECT" HREF="wpadki.php?action=index" COORDS="521,140,667,155" ALT=""> <AREA SHAPE="RECT" HREF="ostronie.php?action=info" COORDS="685,140,778,155" ALT=""> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Nie widzi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soska66 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 no "nie widzial":) ale zrobilem to inaczej teraz wszystko jest ok. kodowanie tez powinno juz dzialac zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Moim zdaniem ten nagłówek jest średni. Szczególnie czcionka tych napisów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soska66 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Jeszcze raz zapraszam. Po drobnych poprawkach strona jest bardziej czytelna. Łatwiej się dostać do Księgi Gości (która wcześniej była niezauważalna) Więcej się też na stronie niej dzieje choć do pełni szczęścia potrzebna jest odwaga internautów do wypowiadania się o filmach Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Ja na twoim miejscu zmienił to logo, bo kompresja *.jpg strasznie zamazuje i nie wygląda to estetycznie. A o to chodzi. Pomyśl może nad czymś we Flash'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soska66 Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zmiana adresu, koniec testów, stronka zaczyna funkcjonować. Zapraszam do odwiedzania, rejestracji, włączenia się do grona "recenzentów filmowych". W przyszłości (jak zorganizuje ekipę do pomocy) stronkę, która narazie jest bazą filmów, rozbuduję w serwis z niusami oraz rozszerze działalność także na muzykę i książki. No i oczywiscie w przyszlosci zamienie też dyskryminowany przez wiele katalogów alias prv.pl na jakąś domenę Zapraszam http://www.filmoviec.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soska66 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 podzielcie się swoimi opiniami i sugestiami:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) Bardzo fajna stronka! Zacznę częściej tam zaglądać :) A i graficznie mi sie podoba:) edit: po prawej stronie mam takie małe wkurzajace okienko z reklamą google - tylko u mnie to występuje, czy może tez ktos tak ma? Edytowane 8 Czerwca 2005 przez sithh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 To jest reklama prv.pl Strona jest średnia. Nie podoba mi się temat nagłówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 To jest reklama prv.pl Strona jest średnia. Nie podoba mi się temat nagłówka. 1491627[/snapback] Wiem, że to jest reklama, tylko dlaczego nie mogę jej zamknąć,hę? Na innych stronkach mogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 U mnie można, a z jakiej przeglądarki korzystasz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Operka 8.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 U mnie na FireFox'ie działa O.K. Nie wiem dlaczego u Ciebie jest taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Nie jest to problem, tylko upierdliwość :D No nic, przeżyję jakoś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soska66 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) stronka w nowej odsłonie filmoviec.webd.pl Edytowane 6 Marca 2006 przez soska66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Odsłona ciekawa. Może być, choć w tym menu lewym trochę marnotrawi się miejsce. P.S. [Obejrzyj swój sig - link] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soska66 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 w tym marnotrawionym miejscu mialem dodac kilka dodatkowych opcji:) ale jakos czasu ostatnio nie mam zeby skrypty pokończyć a co nie tak z sig-linkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Masz linka w sygnaturze [poczytaj regulamin] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soska66 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 a to sorki, nie wiedzialem swoja droga mialem ten sig-link chyba z pol roku jak nie dluzej, i nikt mi uwagi nie zwrocil:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...