@@miss Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Witam mam asrocka k7s8x z biosem 2.52a i sempronka 2300+@2600+ chciałbym go troszke jeszcze wykręcić ale nie moge. teraz jest na fsb 200mhz i dalej jak zwiększam to poprostu wyświetla mi fsb 195mhz. jak temu zaradzić? co zrobić? macie jakieś fotki do konkretnych podzespołów na druta?? a zmieniałem zworkami na płycie napiecia i nic!! reszta sprzętu to: Gb 80 segate, radek 9550 heh juz na 9600, 400 codegon prosze pomóżcie bo już szukam i szukam i wsumie to nic nie znalazłem konkretnego na te podzespoły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Może najnowszy bios do płyty v2.6 można go znaleźć http://www.lejabeach.com/Asrock/html/K7S8X.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@@miss Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 nie ten bios nic nie daje. miałem go i wrociłem na 2.52a (przyajmniej ten ma zmiane timing ów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fsopolonez Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 zaktalizuj se bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbrek Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 jak zaktualizować na tej płycie bios? PROSZĘ pomóżcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...