stranded Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 witam! mój kumpel ma ten właśnie model karty i wszystko działa mu OK. tylko mamy mały problem. gdy podłącza kamere pod wejście kompozytowe (zwykły CZINCZ :) ) nie da się za cholerę zmienić w aplikacji źródła z TV Tuner na Composite czy np. S-Video (równiez dostępne na karcie). Pozostają dwie opcje: Cable i Antenna, które w tym przypadku nic nie dają. jak można to zmienić, aby system przechwytywał obraz z tego właśnie czincza a nie z tunera? czy pomogą najnowsze sterowniki? :mur: poniżej zdjęcia. bardzo proszę o pomoc w imieniu swoim i kolegi! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Moze to banalne ale czy kolega gdy ma wszystko podpiete probowal zmieniac na np s-video poprzez wcisniecie klawisza v ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Moze to banalne ale czy kolega gdy ma wszystko podpiete probowal zmieniac na np s-video poprzez wcisniecie klawisza v ?? 1433250[/snapback] ja i mój kolega oficjalnie wisimy ci piwo :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 ja i mój kolega oficjalnie wisimy ci piwo :) :lol: 1433649[/snapback] Trzymam za slowo, piwa nigdy za wiele :wink: Tylko ze dzieli nas jakies 700km ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 to ja dodam od siebie jeszcze: patrzycie na zla zakladke w oprogramowaniu :) Interesuje was druga od lewej w tym przypadku. A do zmiany - klawisz V ew. przycisk "Input Source" w glownym oknie programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 to ja dodam od siebie jeszcze: patrzycie na zla zakladke w oprogramowaniu :) Interesuje was druga od lewej w tym przypadku. A do zmiany - klawisz V ew. przycisk "Input Source" w glownym oknie programu. 1434087[/snapback] mam rozumieć, że dla ciebie też piwo? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Poniewaz do Malborka mi zazwyczaj nie po drodze, to zrobimy dyplomatycznie: wypijcie moje zdrowie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...