Dex'ior Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Zastanawiam się, jak podłączyć aparat do TV żeby uzyskać obraz. W opisach aparatu czytałem "tv out" i w ustawieniach jest taka opcja. Wybieram PAL albo NTSC. Tylko jak to podłączyć :?: Edytowane 8 Maja 2005 przez Dex'ior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Dołączonym kabelkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Żeby połączyc potrzebna jest chyba stacja dokujaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Zdaje się że rzeczywiście potrzebuje stacji i nie ma bezposredniego wyjscia, ale wszystko to jest opisane w instrukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 jest napisane :) a wiem bo sam mam ten aparat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 ja niestety instrukcji nie mam :) czyli nie da się wetknąć kabli do tego gniazda na dole żeby był obraz na tv, szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 http://wwwpl.kodak.com/PL/plugins/acrobat/...KodakCX6200.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...