Wedge Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 No walsnie od pewnego czasu notuje spadki FPS we wszystkich grach i to bez powodu. Np. w World of Warcraft potrafi mi spasc z 70 do 9 fps, na CSS to wogole sie nie da grac bez zacinek etc.. Probowalem roznych sterow wlacznie z najnowszymi. Generalnie sa problemy z wydajnoscia. Slyszalem od znajomego, ze z tym modelem karty bywaja problemy. Czy ktos ma jeszcze ta karte i chcialbym wiedziec jak sie sprawuje. Moj konfig to: mobo: GA-8IPE1000G Intel 865PE pamiec: 3x 512Gb (400mhz) Kingston zasilka: Chieftec 420W proc: P4 3.2 GHz Prescott Bylbym wdzieczny za jakiekowliek wskazowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 temat o modelach 6800 polecam do wgladu. a moj pierwszy strzal to zasyfiony system :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wedge Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 1432897[/snapback]System mam postawiony na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Pójdź sobie do kolegi i sprawdź u niego jak chodzą gry na twojej karcie. Jak i u nigo tak się przycina to masz walniętą karte i spróbuj ją wymienić na sprawną w sklepie. A ja u niego działą dobrze to weź sobie od kolegi karte i sprawdź u siebie jak chodzi. Jak się też przycina to masz coś najprawdopodobniej z procesorem albo płyta główną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...