D3X3R Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Poxilina czy poxipol :?: Może coś innego :?: I bez tekstów że to było, bo przez ostatnią godzine szukałem i nic nie znalazłem :cry: BTW: pompka tp Aqua EL typ Fat- mini (300 l; 3W) - kiedyś był to filtr PS Klejony będzi plastik i miedz (pompka ma być nie zatapialna - wiadomo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Poxilina to jest kit, sluzy do wypelniania przestrzeni itp. Poxipol natomiast kleji i robi to calkiem niezle, ja mam raczej pozytywne doswiadczenia jesli chodzi o klejenie miedz<>plastik bez dostepu wody (czyli z zewnatrz), natomiast jesli woda pracuje na sklejeniu, troche mi sie miejscami odklejala cala warstwa tego poxipolu, ale to zalezy od tego jak to zrobisz. Ja do uszczelnienia swojego PH802 uzylem Bison Epoxy 5min, tyle tylko, ze te 5 minut to gowno prawda, skleja sie w jakies 60 i zanim zrobi sie sztywny mija z 15minut, a z poxipolem elegancko, nawet za szybko bym powiedzial :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...