Krzysiek--17 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 nie wiem czemu ale tlen mi sie sam wylacza po kilku minutach. wogole nie mam pojecia dlaczego. wiecie cos o tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Nie zakładam nowego tematu bo mój problemik dotyczy również komunikatora tlen. Sprawa przedstawia się następująco: Po zainstalowaniu tego oprogramowania (na 98 SE - taki mam w pracy) po jakimś czasie (różnie po 10 min, po 1 godzinie, 2 itd) pokazuje się komunikat ______________________ |..........................................| |........EAccessViolation........| |...... ______________.......| |......|.........OK..........|..........| |......|_____________|.......| |_____________________| I po kliknięciu na OK - Tlen sie wyłancza. Szlak mnie juz trafia, a zależy mi na tym zeby korzystać z tlena z róznych powodów. Czy ktos potrafi mi pomóc?? Z góry serdcznie dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Wyłacz wszystkie wtyczki i sprawdz czy błąd nadal bedzie się pojawiał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Chyba pomogło dzinks :D 5 godzin juz działa i nic sie złego nie dzieje BIG THX B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Stabilnosc tlena bardzo jest uzalezniony od wtyczek, poniewaz niektore sie z soba gryza i daja rozne efekty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...