Jump to content
Sign in to follow this  
Krzysiek--17

Tlen

Recommended Posts

Nie zakładam nowego tematu bo mój problemik dotyczy również komunikatora tlen.

 

Sprawa przedstawia się następująco:

 

Po zainstalowaniu tego oprogramowania (na 98 SE - taki mam w pracy) po jakimś czasie (różnie po 10 min, po 1 godzinie, 2 itd) pokazuje się komunikat

 

______________________

|..........................................|

|........EAccessViolation........|

|...... ______________.......|

|......|.........OK..........|..........|

|......|_____________|.......|

|_____________________|

 

I po kliknięciu na OK - Tlen sie wyłancza.

Szlak mnie juz trafia, a zależy mi na tym zeby korzystać z tlena z róznych powodów.

 

Czy ktos potrafi mi pomóc??

Z góry serdcznie dziekuje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wyłacz wszystkie wtyczki i sprawdz czy błąd nadal bedzie się pojawiał.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stabilnosc tlena bardzo jest uzalezniony od wtyczek, poniewaz niektore sie z soba gryza i daja rozne efekty.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Aktualności

Artykuły



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.