sinus Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 MAM ERAZ GF2MX400 I MUSZE TO BADZIEWIE WYWALIĆ BA MAM 1600 3D MARKOÓW :evil: . MYSLAŁEM O GF3-TI200 ALBO O ATI9000, ALBO O GF2TI. MOŻE BEDE MÓGŁ KUPIĆ UŻYWANEGO 8500 GDZIEŚ W STYCZNIU ZA DOBRE PIENIĄDZE I W DOBRYM STANIE. CZY WARTO CZEKAĆ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 zalezy za jak dopre ;) ale jak za naprawde dopre, to warto! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 wg mnie warto poczekac az wyjdzie nv30 wtesy ceny starych geforcow spadna wiec bedzie mozna kupic cos lepszego IMHO to moje zdanie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 a ja bym wzial na twym miejscu gf3 ti200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 B dobrym i wydajnym rozwiazaniem jest ATI 9000 (ok380zl) a najlepiej 9000pro (ok550) - wydajnosc pomiedzy GF4 440MX a Radkiem 8500. W przeciwienstwie do GF4 440MX obluguje pixel i vertex shrader Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 gf 3 ti 450 od Gainwarda - 519 zl PS Zarabista karta. Wydajnosc, jakosc, tv-out, i oczywiscie OC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 ATI9000Pro/8500(LE). Sam sie szykuje do wymiany :D Ciekwe ile 3dmarkow mi przybedzie ;) Na razie mam ~5500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Po co aż dwa tematy ? Jeden skasowałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Simpnis: geforce MX 440 ogsluguje vertex shadera z gf256 wlacznie nie osluguje environmet bumbp maping i wlasnie pixel shadera!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Funfel ale nie można tak myslec jak ty bo takto byśmy caly czas czekali na cos nowego i w sumie nic bys nie kupił....bo zawsze cos nowego wyjdzie. Wg mnie komputer to studnia bez dna zawsze trza bedzie modernizowac:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ATI9000Pro/8500(LE). Sam sie szykuje do wymiany :D Ciekwe ile 3dmarkow mi przybedzie ;) Na razie mam ~5500. Podpisuję się pod kolegą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ...hmy bierz gf3 tit i to gainwarda - mam i powiem ze jest good Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Miałem tą samą karte i zmieniłem na Radka 9000PRO Gigabyte. Jestem ZADOWOLONY!! :D Mam ok. 8000 w 3D Marku. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Wlasnie - zastanawiam sie, czy kupic GF2Ti, czy lepiej doplacic do Radka9000? Zalezy mi na porzadnym obrazie 2D :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 MAM ERAZ GF2MX400 I MUSZE TO BADZIEWIE WYWALIĆ BA MAM 1600 3D MARKOÓW :evil: . MYSLAŁEM O GF3-TI200 ALBO O ATI9000, ALBO O GF2TI. MOŻE BEDE MÓGŁ KUPIĆ UŻYWANEGO 8500 GDZIEŚ W STYCZNIU ZA DOBRE PIENIĄDZE I W DOBRYM STANIE. CZY WARTO CZEKAĆ?Moja rada to Ati Radeon 9000Pro, jakosc obrazu nie osigalna dla GF4MX, pozatym masz w niej obsluge Pixel shadera i inne bajery, ktore przydadza sie na pewno jak bedziesz chcial zagrac w Dooma III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 dlaczego nikt nie polecil xabre 64 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 oczywiście myslalem o xabre 400 z 64 mb pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 szybkie pytanko - co rozni R9000 od R9000 PRO i jak sie to przeklada wydajnosciowo (procentowo) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SmOOth=- Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 proponuje gainwarda gf3 ti200.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Ktos ma Radeona 8500LE Sapphire? (chyba sie to tak pisze ;) ) Jakie ma taktowanie rdzen/pamiec? Na jakich jest pamieciach, no i jak z wydajnoscia i jakoscia obrazu (2D, 3D) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 szybkie pytanko - co rozni R9000 od R9000 PRO i jak sie to przeklada wydajnosciowo (procentowo) ;)roznia sie tylko taktowaniem GPU i pamieci a pozatym zero zmian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 ten temat byl walkowany setki razy SZUKAJ!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Polecam radka9000/9000pro, jak kasy wiecej to 8500LE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...