DooDah Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Za niedlugo bede robile modernizacje kompa wiec czekam na A64 Venice 3000+ i tak patrzac po polskich cenach na WGK czy allegro to az mnie kreci... (700-800zl) Wszedlem sobie z nudów na eBay.com i oto co zobaczylem A64 Venice 3000+ kosztuje 575zl natomiast 3200+ kosztujue ok 750zl (ceny po kursie dolara 3.20) To znaczy ze w ameryce jest az tak tanio czy u nas az tak mocno przycinaja. slyszelem ze w sklepach ma on kosztowac normalnie... narazie czekam. nie wiecie ile kosztuje przesylka proca z Ameryki??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEPECH Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 150 $ mozna kupic w us. Wlasnie sie zastanawiam czy nie poprosic kumpla zeby mi kupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Jak na razie to Venice 3000+ BOX najbliżej nas jest w czechach po ~ 691zł (kurs z wczoraj) a u nas po 700zł wiec ceny są w normie, zwłaszcza ze i tak proce z USA „lecą” a trzeba doliczyć ze przesyłka z USA nie jest tania i do tego jeszcze cło… wiec cena jest jaka jest… PS: jest cały temat o Venice i jego cenach… Edytowane 8 Maja 2005 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 mam tylko nadzieje ze jak wejdzie do polskich sklepow to, ze tak powiem "bardziej" sie unormuje. Sorki ale jestem modemowcem i nie czytam wszystkich tematow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...