DawnOfSun Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Zmierzyłem tak dla jaj, temperature w odbudowie, bo ostatnio coś mi się zdawało że mam wysoką temp. na procku (skok z 52 w stresie do 60) i się zdziwiłem... 45*c? Dużo? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 jak na obudowe bez przewiewu to spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 zdecydowanie za duzo, czas pomyslec o jakims skutecznym chlodzeniem budy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Myśle że masz racje, dwa wiatraki 120mm ;) Jakieś sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterrro Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Najlepiej z przodu budy jeden wciągający powietrze, a z tyłu wyciągający. Jeśli masz możliwość zamontowania wentylatora z boku to wciągający jest wydajniejszy (u mnie ok. 5 st.C różncy). Najlepiej jeśli założysz 12 cm bo są wydajniejsze i niejednokrotnie bardziej ciche... Jeśli masz kasę to te będą najlepsze, ale jeśli masz bardziej obraniczony budżet to te... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...