.:TIMONek:. Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Jak w temacie :) Posiadam karte Vise electron w banku PKO bank polski... i posiadam konto w banku INTELIGO. Czy jest taka mozliwosc zeby przelac pieniadze za pomoca karty platniczej na konkretny numer konta ? Bo nie chce mi sie isc do bankomatu a potem znowu do banku zeby wplacic te pieniadze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Jak w temacie :) Posiadam karte Vise electron w banku PKO bank polski... i posiadam konto w banku INTELIGO. Czy jest taka mozliwosc zeby przelac pieniadze za pomoca karty platniczej na konkretny numer konta ? Bo nie chce mi sie isc do bankomatu a potem znowu do banku zeby wplacic te pieniadze... 1433404[/snapback] Nie mozna, a nie lepiej zrobic przelew ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Wtedy musial bym isc do banku, bo nie moge konta w PKO obslugiwac przez internet =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Są przecież bankomaty do których można wpłacać pieniądze :) . Znajdź taki, jedną kartą wypłacisz pieniądze z konta PKO, zapodasz 2 kartę Inteligo i włożysz pieniądze spowrtotem do bankomatu i gra muzyka. EDIT 1: Chodzi o bankomat z funkcją depozytową EDIT 2: TU poszukaj sobie gdzie jest najbliższy taki bankomat Edytowane 8 Maja 2005 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Bo nie chce mi sie isc do bankomatu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Cmx :huh: do mnie pijesz :) Chłopak napisał, że musiałby iść do bankomatu i do banku robić przelew, a tak wszystko załatwi na raz w jednym bankomacie, zamiast brać kase z bankomatu, stać w kolejce w banku i przelew wypisywać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) No w sumie racja... Kazdy bankomat depozytowy pko bp jest obok / w srodku oddzialu :) Edytowane 8 Maja 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...