siwkins Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Witam, mam prosbe do posiadaczy mo-bo jak w temacie. Mam problem z biosem,pokazuje bledne wartosci napiec np.:napiecie +12v pokazuje +5.60v,zmierzylem miernikiem i jest +11.90v. Aktualizowalem bios tym sciagnietym ze strony producenta i dalej jest to samo. Jezeki znajdzie sie ktos kto ma ta plyte i normalnie dzialajacy bios to prosilbym o zgranie biosu i wyslanie go na mojego e-maila lub zamieszczenie jako zalacznik w teamacie. Za pomoc z gory dziekuje. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 To nie jest raczej wina biosu, jeśli wgrywasz bios odpowiedni dla twojej płyty, jeśli tak, to rozwiązania trzeba szukać gdzie indziej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwkins Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Moze i masz racje,ale na poczatek sprawdze czy to samo bedzie sie dzaialo jak wgram bios z plyty w ktorej nie ma tego typu usterek.Jezeli okaze sie ze jest dalej kiszka zasuwam do serwisu i niech tam sie mecza. Z tego co czytalem na forum ktos mial taki sam problem z napieciami jak ja,i po flashowaniu biosa wszystko bylo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...