Gość JPL Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Czytałem już przeróżne rzeczy, ale nadal niewiem jakie pamięci wziąć. Mam zamiar zmodernizować kompa i chce żeby się dobrze kręciły. Chce kupić 2x512mb DDR i mam na to koło 500zeta. Panowie pomóżcie. Edytowane 8 Maja 2005 przez JPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 nie napisales jaka platforme masz a do 500zł to masz dwie opcje: - 2x512 Hynix D43 - 2x512 TwinMOS Speed Premium pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Mam mieć DFI LP UT NF4 Ultra D no i teraz czekam na Venice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Radziłbym ci zainteresować się Patriotami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 skoro dfi to w tej cenie tylko Twinmos Speed Premium a Patrioty te z niebieskimi radiatorami czyli zwykle sa do bani max 240 przy cienkich timingach i nie ma co sobie nimi glowy zawracac :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 na allegro za 500 zl juz kupisz kingston hyperx na tccd mysle ze to bedzie najlepsze w tej cenie. w testach kazde brykaja po 250-270 na cl 2,5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 jedna 512stka Kingstona na TCCD 250zł ? Zarzuc linkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Czy coś się stanie jeżeli kupie te twinmosy pojedynczo a nie razem?. Razem widziałem na tweaku za 710zł, a osobno by wyszły za ok. 540zł. A nie wiecie czasem co to są za jedne te twistery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Widziałem BH5 po 250zł za 512ddr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Czy coś się stanie jeżeli kupie te twinmosy pojedynczo a nie razem?. Razem widziałem na tweaku za 710zł, a osobno by wyszły za ok. 540zł. A nie wiecie czasem co to są za jedne te twistery? 1435433[/snapback] Nie ma róznicy czy kupisz osobno czy w dualu, z reszta kliknij na link pod moim cfg, tam mam lepsza oferte dla Ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Dzięki za pomoc. Wezme te Speedpremiumy na winbondach. Tylko teraz czekać na procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 jedna 512stka Kingstona na TCCD 250zł ? Zarzuc linkiem... 1435242[/snapback] uzywane ale zawsze :D 2x512 jeszcze 20godz wiec spokojnie kupisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 na bank skocza powyżej 600 <_< Speed Premium, dobry wybor, coś czuje, ze stana sie tak popularne jak hynixy d43 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryna Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 A co myslicie o tych i o tych? Czy one przypadkiem nie sa na TCCD??? Jakby tak poszly 300 na cl 2,5..........oj rozmarzylem sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 jak DFI to tylko BH-x / speedpremiumy,,, kingstony na tccd sam wyrwałem z allegro za 550 komplet :-) 2 x512 ulk2/1g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryna Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 jak DFI to tylko BH-x / speedpremiumy,,, kingstony na tccd sam wyrwałem z allegro za 550 komplet :-) 2 x512 ulk2/1g 1436472[/snapback] I jak chodza te kingstony??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 w dualu 220 bios (221+ real) 2 x 512 2-2-2-5 i t2 bo nf7... 2,9v dalej potestuję po l12tce.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 na s.939 to tylko tccd. z tej pierwszej aukcji bym nie kupil bo nie pewny sprzedawca a z tej co ja tez dalem bym zakupil :D mimo ze koles ma 7 komentarzy to jednak wszystkie za sprzedaz pamieci wiec jest uczciwy. i co jeszcze godzina a cena nadal 499zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHMURNIAK Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Witam! Dołącze się;). Jakie pamięci 2x512 na nf2 - abit nf7s polecacie w podobnej cenie (do 600 PLN) najlepiej z komputronika. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Do 500zl to moze Kingston HyperX TCCD CL2 2-2-5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) DDR Patriot 1 GB DDR-400 CL2.5 Dual (2x512) Signature Line - spotkal sie ktos z tymi pamieciami? Możliwe jest, że pójdą na cl2 przy 200 MHz FSB? I jeszcze jedno: te pamieci dzialalyby na mojej plycie glownej - Epox 8KHA+? Chcę, zeby juz byly do nowego komputera jakbym kiedys kupil. Edytowane 4 Lipca 2005 przez RAFAL10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) I ja dorzuce sowje trzy grosze... Czy Geil 1024MB (2x512MB) CL2.5 za 425 zł w http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=1419 to dobry wybór do Abita AN8 i Venice 3000+? Raczej nie chodzi mi o duże kręcenie (najwyżej tak "rekreacyjnie"). Jeśli nie podajcie coś lepszego MAX do 450 zeta. Edytowane 6 Lipca 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Czy nowe pamięci będą poprawnie działać z moją płytą? To jest chipset VIA KT266A. Chodzi mi o te Patrioty (w poprzednim poście pisałem). I jeszcze jedno: kiedy AMD bedzie wymagało pamięci DDR2? Wiadomo coś o tym? Edytowane 7 Lipca 2005 przez RAFAL10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) tu macie test patriotow http://sirius.pl/news.php?id=5302 @RAFAL10 - amd odrazu chce wskoczyc w ddr3, tak beda dzialac z twoja plyta po co polecacie te utt? skoro tego nigdzie dostac nie mozna;) i dotego trzeba miec farta zeby trafic dobra sztuke:) Edytowane 7 Lipca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Amd Powered UTT sa dostepne w PCP , bo dzis zamowilem i jeszcze napewno troche ich maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Amd Powered UTT sa dostepne w PCP , bo dzis zamowilem i jeszcze napewno troche ich maja 1535205[/snapback] o fajnie dzieki;) ciekawe jak chodza:P moze wymienie moje corsairy na te sp tylko czy sie opyla?:\ Edytowane 7 Lipca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 napewno na napieciu 3,3v beda chodzily na 250 na cl2.2.2.5 te winbondy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 napewno na napieciu 3,3v beda chodzily na 250 na cl2.2.2.5 te winbondy. 1535322[/snapback] a zdajesz sobie sprawe z tego ze nie kazdy ma dfi?;) albo vmoda na mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...