SeQ DanceR Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 mam zamiar kupic sobie aparat za ok 500 PLN... W Media Markcie sa dwa, ktore mi sie spodobaly. Pierwszy to: HP Photosmart M407 za 499 złotych Drugi: Olympus D535 za 555 złotych I tutaj pytanie, który z nich lepszy jest jakościowo. Czy cena zawsze idzie w parze z wydajnością? :P Aparat potrzebny mi jest oczywiscie do zastosowania amatorskiego;) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Do olympusa masz bardzo drogie pamieci, do hp sa normalne tansze a to sie liczy jesli masz jeszcze np mp3 z wymiennym ramem. Olympusa mam i pozalewalem 2 tygodnie po zakupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Nigdy HP A olka nie znam :) Chociaz w tej cenie na allegro chodzi Canon A60 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Pierwszy to: HP Photosmart M407 za 499 złotych Drugi: Olympus D535 za 555 złotych 1434066[/snapback] Myslalem ze to jakas promocja w MM ale cena standardowa ;) http://acris.pl/produkt.jsp?pid=2713 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Jezeli potrzebujesz dobrej malpki i nie wymagasz zbyt wiele, to bierz olka. Zdjecia robi ladne, ma niezle makro. Zreszta uwazam, ze za te pieniadze nic lepszego nie kupisz. Chyba ze znajdziesz jakiegos canona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeQ DanceR Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 To moze poadzcie, ktory aparat za ok. 500 zlotych kupic. Zalezaloby mi, aby nie przekraczala jego cena 5-u stowek... Nie musi byc z tych co wymienilem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...