Wojx Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Win ME Norton usuwając problem z długimi nazwami plików zjadł mi dysk wirtualny.Czy,jak,odzyskać dane...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojx Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 widze ze ni ma co tu szukac pomocy wszyscy ..o głupotach cest la vie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Jaki wirtualny dysk?? Czym i jak zrobiony? Gdzie trzymal dane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojx Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) Fdiskiem przed instalowaniem systemu. Dyski takie robi się na rozrzerzonej partycji DOS... Edytowane 10 Maja 2005 przez Wojx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojx Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Fdiskiem przed instalowaniem systemu na rozrzerzonej partycji DOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 chyba chodzi o dsyk logiczny. szukaj tematu Recovery. a znajdzeisz duzo informacji jak przywrocic partycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojx Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Dzięki,już szukam..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Polecam EasyRecovery Professional :) duzo mozna odzywaska na nim. Tylko uwazaj przy odzyskiwaniu zeby wiecej nieuszkodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojx Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Extra zabawa właśnie próbowalem Easy Recovery Professional(Zawiesił system ,tak że miałem problem uruchomic z dyskietki startowej-brak gotowości do zapisu na dysku C: Logiczny "zniknięty"był E:) Właśnie ściągam PC Inspector File Recovery 4.0 i Recover my Files v2.9. Kończę też kopiować na płyty wszystko co jeszcze zostało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 a moze dysk pada poprostu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojx Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Właśnie sie udało Easy Recovery Professional zadziałał choć zaznaczyłem nie te pliki o które mi chodziło,no ale w sumie operacja sie udała..Dysk na szczeście sprawny..Ktoś wcześniej pisał,że Easy Recovery jest do DOS mnie udało sie ściągnąć wer.pod Win... Dzięki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...