malina Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Moje WC jest już prawie gotowe :P (czekam tylko na Frost 2 Slima), "skład" :P: - pompka - Atman At-302 - nagrzewnica - Łada - blok na CPU - Frost 2 Slim Na razie tyle, więcej nie potrzebuję na początek :) Zastanawiam się gdzie umieścić nagrzewnicę - do obudowy nie wejdzie, poozstaje na ziemi obok obudowy albo na obudowie jak będzie lepiej - gdyby ustawić obok to pompka nie musiałaby podnosic wody wyżej niż jest blok na procku (weze bym puścił przez bok obudowy) Co o tym sądzicie? Edytowane 8 Maja 2005 przez malina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_ Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 chyba najmniej problemów sprawi położenie nagrzewnicy na dachu budy. Na jakichś nóżkach, shroudzik+wentylek o śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek71 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Wiekszosc jesli nie w srodku,kładzie ją na kołkach na wierzch.Ja co prawda mam obok.A woda spadająca z góry zasysa tą z dołu więc tak wiele nie stracisz z mocy pompki gdy będzie wysoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 A czemu niby sie nie miesci??? Ja mam Łade i sie zmiescila :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 @Saimek - to zależy jaką masz obudowę ;) Mam zwykłe midi więc nie ma bola żeby weszła... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Ciekawe czy AT-302 uciągnie ładę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 zrobłem przymiarkę i móy fiacik 125p wlezie pod grafe... tylko o dyski się opiera...grr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 No ja mam też problem tyle ze z kadetem. Żeby postawić go prostopadle do płyty, tak żeby przylegał do front panelu brakuje 0.5cm żeby wlazł. Mam więc dwie opcje: 1)Obok płyty , równolegle 2)wywalić poza bude Która opcja jest waszym zdaniem lepsza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 nazir123 napisał(a): Ciekawe czy AT-302 uciągnie ładę :) 1434853[/snapback] pociagnie :] ale z własnego doświadczenia wiem, że niezbyt długo ;( (ps. naz123, pomka jednak umarła na dobre ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 malina napisał(a): @Saimek - to zależy jaką masz obudowę ;) Mam zwykłe midi więc nie ma bola żeby weszła... :) 1434251[/snapback] No ja mam midi i weszla ale bez ciecia lekkiego sie nie obeszlo:) tutaj wiecej fotek i info: MOJE WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Małkoś napisał(a): 1)Obok płyty , równolegle 2)wywalić poza bude Która opcja jest waszym zdaniem lepsza?? 1435276[/snapback] Moim zdaniem juz lepiej wywalic poza bude... jak dasz na gore jakis ladny stojaczek i szroudzik to bedzie spoko.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 mkowalm napisał(a): chyba najmniej problemów sprawi położenie nagrzewnicy na dachu budy. Na jakichś nóżkach, shroudzik+wentylek o śmiga :) 1434227[/snapback] Bardzo steereotypowe myslenie. Moze z tyłu albo z boku, jak zeby wisiala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 MeGaMuCieK napisał(a): pociagnie :] ale z własnego doświadczenia wiem, że niezbyt długo ;( (ps. naz123, pomka jednak umarła na dobre ;] ) 1435360[/snapback] Tzn co? Pompka nie wyrobiła? :P Jeśli tak to będę musiał szybko poszukać czegoś mocniejszego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...