ukiwarjat Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Nagrywarka mi oszalała. Przestała nagrywać CD-R a CR-RW nagrywa. Nie wiem co się z nią dzieje. Wyskakuje komunikat " Błąd Fiksacji..." bufor pełny i nie chce nagrać... dochdzi nagrywanie do 2 % gdzie powinien załączyć się bufor - napęd się rozpędza, bufor się zapycha i nic sie nie nagrywa, wyskakuje error i po sprawie. Co się stało ? pomóżcie proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Napisz jakiej firmy masz nagrywarke, może trzeba wyczyścić laser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Ale CD-RW mu nagrywa, wiéc to chyba nie jest wina lasera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukiwarjat Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Mam nagrywarke firmy TEAC model W540E 40/12/48 . Robilem reinstal windy ale nic to nie dalo. Ciagle nie nagrywa CD-R. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 HEJ,mam taka sama nagrywarke tylko 52/32/52. zobacz czy masz wlaczony Burn prof w nero.To wazne! no i poprubuj na innych cd co jak sądze cdrw ciagle ta sama nagrywasz:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukiwarjat Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Boorn proof włączony, 2 różne cd-rw się nagrały. Cd-r różne próbowałem i nie dało rady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 a nie zmieniales przypadkiem firmware?? jak nie to ja nie mam pojecia.:( moze poprobuj na innych programach do nagrywania. np.Clone cd lub cos w podobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) Drugi post od góry. Jak nie pomoże to i resztę poczytaj. Daj znać co pomogło. Edit: Link nie działa? Co jest? :huh: A więc może to zadziła no i tu będzie OK. Edytowane 10 Maja 2005 przez Eskan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...