keller107 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Chce kupic dobrze grajacy zestaw 5.1 z pilotem. Wzialbym creative ale bez pilota(bezprzewodowego) a bardzo mi na tym zalezy. Co byscie polecili dajcie jakies linki bo mi rece opadaja jak patrze na niektore zestawy z pilotem to z kolei subwoofer wyglada jak jamnik z jednym glosnikiem :) Please o rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.mark Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) Chce kupic dobrze grajacy zestaw 5.1 z pilotem. Wzialbym creative ale bez pilota(bezprzewodowego) a bardzo mi na tym zalezy. Co byscie polecili dajcie jakies linki bo mi rece opadaja jak patrze na niektore zestawy z pilotem to z kolei subwoofer wyglada jak jamnik z jednym glosnikiem :) Please o rady. 1434441[/snapback] tu maszs wypas glosniki za 470 je kupisz. link do opisu http://www.genius-europe.com/english/surround/sw51ht.htm wymiataja maskrycznie kumpel takie ma wiec wiem co mowie. Edytowane 10 Maja 2005 przez dj.mark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Masz ty chłopie problem. Idź do sklepu, wywal ponad tysiaka na GigaWorksa albo jakiegoś porządnego Logitecha (np. Z680) i po sprawie. Jak Ci walnie 210W przy nogach, to z domu się nie ruszysz. Moc tego suba to potężny kick-bass (bardzo odczuwalne pasmo 80-150Hz). Filmy na czymś takim oglada się REWELACYJNIE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...