punek Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Mam jeden problem. Nie moge zainstalować Directa X w XP-ku. Jak wcisne instaluj to po ułamku sekundy pojawia się że direct X jest zainstalowany pomyślnie. A katalog się nie pojawia w program files. Za czasów jak jeszcze działał direct to nie mogłem zrobić testu tego co był pod direct draw. Mam zainstalowane dwa systemy 98SE i XP Za odpowiedzi z góry dzięki. Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 spróbuj DirectX 8.2 (gdzieś na tym forum jest link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Przecież w Win XP masz już DirectX 8.1 więc po co chcesz instalować? A Direct X 8.2 to update dla ludzi mających problemy z graniem w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 PO kiego grzyba instalujesz DX 8.1 skoro XP już go ma? Jak juz musisz go updateować to zainstaluj ServicePacka. Ponadto w systemach opartych o jądro NT DX nie instaluje sie do ProgramFiles, tylko do WinntSystem32 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...