Adym Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 :co myślicie o tej myszce ? http://pix.allegro.pl/photos/81/8176/817642/8176429 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Ooooooo......... Kogo widze ? 8) ADYM !!! Kopa lat brachu........ Troche przegiołeś z ogłoszeniem :? ale wiedz, że TU są spoko userzy i nie powinni Cię od razu zabić :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 A4TECH I WSHYSTKO JASNE :/ sorx za capsa ja bym sie w to nie pakwoal i wzial logitecha, raz na dloogi czas :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 tia.logitecha.zapłac 2 razy więcej za to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Szkielet ty Logitecha porownojesz do takiego badziewia ?? przestan stary jechalem na tanich myszkach jakis czas ale nei stac mnie wydawac srednia pod 25zł cena sklepowa tej co ja maielme za 25 = 50 klo mnie jest hurtownia :lol: teraz mam INtell muse opticall usb zajebisty model 5 przyciskow ladnie swieci miodzio na cale zycie :P a wpodeleczku nowy Log,,,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Ja na twiom miejscu jesli juz kupowalbym ta mysze to raczej nie na aukcji a w sklepie. Wolalbym zaplacic pare zlotych wiecej za gwarancje. Ale miom zdaniem lepiej kupic optyczna przewodowa niz bezprzewodowa z kulka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Ja na twiom miejscu jesli juz kupowalbym ta mysze to raczej nie na aukcji a w sklepie. Wolalbym zaplacic pare zlotych wiecej za gwarancje. Ale miom zdaniem lepiej kupic optyczna przewodowa niz bezprzewodowa z kulka. nom, jak a4techa, to tylko z gwarancja ;) i zgadzam sie z tym, ze lepsha optyczna z kablem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 sam korzystam z a4tech'a juz od dluzszego czasu. a od niedawna z owej wlasnie myszy - tylko w komplecie do niej dostalem tez bezprzewodowa klawaiture. jestem z tego sprzetu bardzo zadowolony - zarowno z odleglosci na jakich pracuje, jak rowniez niezawodnosci. nie moge powiedziec zlego slowa na a4tech'a i na sprzet ktory od niego posiadalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 no ja mam myshke w shafie :P www11 czy jakos tak, ehh doopa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 bruce>> ale co znaczy: ehh doopa??? :twisted: no konkret jakis zapodaj anie tak na wiatr rzucasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 chciałem powiedziec ze miałem taka mysz identyczną i co miesiąc max trzeba baterie wymienic. I to na jakies duracel bo inne to krucej. Lepsza jest optyczna i wiekszy pozytek niz z radiowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 bruce>> ale co znaczy: ehh doopa??? :twisted: no konkret jakis zapodaj anie tak na wiatr rzucasz shybko zuzywajacy sie mechanizm, strashnie shybko sie brudzi, skacze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 yo ja mam teraz ta myszke ze zdjecia, mialem przedtem logitecha kulkowa myslalem ze ona jest wypasiona, przypadkiem trafila domnie ta a4 tech i sie zakochalem w niejj. lubie dosyc male myszki lekie dobrze lezace w dloni. Pocholere 5 przyciskoof czy ine <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly. Gram sporo w Counter Strike, jakos plynniej teras chodzi myszka, niezauwazylem zeby przy zsybkim ruchu niebylo reakcji, a gram na sensitivity 1,9 wiec to troche male i musze nieźle machac zeby sie obracac. Podsumowujac ta myszka na zdjeciu jest leprza od kulkowych, jest leciutka plynnie dziala nieźle lezy w dloni no i wiadomo ze cie nigdy niezawiszedzie jak kulkowa z brydnymi rolkami ogolnie spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ja mam A4Tech, bezprzewodowa z kulka, tylko inny model, taki bardziej "futurystyxczny"... i nie narzekam, dziala bardzo gutas, a baterie co 2-3 miesiace wymieniam - uzywam kompa 8h dziennie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Mam taką, a włąściwie, to w piątek już nie :] Co moge powiedzieć: -niezbyt wygodna(teraz chwilowo kozystam z A4Techa WWW15-to jest dopiero wygodne ;) -strasznie się brudzi i już niejedną podkładnkę wykończyła(ale tylko przez pierwszy miesiąć, później już normalnie) -ten wskaźnik poziomu naładowania baterii jest do d***(cały czas 100% i nagle 7%, w nocy :( -u mnie trochę skacze(pewnie jakieś zakłucenia) Ale za to ma jeden plus: odległość, tz. u mnie pracowała bez skoków 6m od odbiornika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 :arrow: ja stawiam tylko i wylacznie na Logitech'a. A4Tech jakos zle lezy mi w rece 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 wszyscy tak psiocza na Logitecha chwalac A4 za cene... ok zgoda A4 jest tanszy, lecz placac 2 x mam np 5 letnia gwarancje na myszy!! Zastanow sie co lepiej. Takze uzywalem A4 bo byl tani, przesiadlem sie na Log'a (w configu) i po protu nie do porownania... jak z Kaszla na Merawe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 mam ta samo myszke.... tyle ze z dwoma scroolami.... baterie zmieniam raz na miesiac.... dziala i nie narzekam na nia.. procz tego ze trzeba baterie kupowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 A4 TECH rulezz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 A4 TECH rulezz :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...