KeinXor Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Witam. Przszukując odchłań internetu natrafiłem na LINK Jak dla mnie jest to bardzo ciekawy projekt, tylko brak jest informacji na jego temat :cry: Czy ktoś z was coś wie więcej niż jest zawarte na tej stronie ?? A może sam posiada/robi coś takiego... Nasówa mi się kilka pytań, na jakim systemie operacyjnym nitor pracuje? jakie są wykożystane procesory? ile ramu? Ha a najdziwniejsze jest jakim sposobem nitor zrównolegla prace klienta seti na ów kilka swoich procesorów jak sam klient jest programem jedno-wątkowym... czy jest zastosowany jakiś knif ?? a może klient został zdekompilowany do asm i autorzy projektu zmienili kod ?? Szkoda że Panowie od nitora nie chcą się podzielić info :cry: :cry: :cry: Pozostaje im tylko pogratulować czas liczenia jednej próbli w 30 minut to nie małe osiągnięcie. pozdrawiam i zapraszam do rozmowy w tym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 30 minut to nie jest super wynik moim zdaniem. U siebie mam 1:30 wiec tylko 3 razy szybciej a to maszyna z jednym prockiem :P Kiedys sam myslalem nad zrobieniem clustra pod w2k3 z kilku maszyn i polaczyc to siecia Gbit. Niestety nie udalo mi sie zrobic testowego clustra na sieci 100 wiec prace padly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeinXor Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Witam. Użytkownik nitor na dzień 1.06.2005 miejsce 18 liczy jedną próbke w czasie 0 hr 01 min 15.6 sek LINK Jak ON to robi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@ger Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 czary obejrzyj strone to mutatnt :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...