Judash Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Witam.Kto z szanownych grupowiczow podpwie dlaczego po podlaczeniu komputera do tv jest tylko czarnobialy obraz?Karta graficzna Gigabyte ati radeon 9550, tv Sony 100 hz. Bede wdzieczny za wszystkie sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Jaki masz kabel i jakie wyjscia i wejscia w karcie i TV ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 dajesz PULPIT/WLASCIW/zakladka EKRANY/TV/zaawansowane i tam sprobuj ustawic ja ostatnio mam zas problem, bo mam normalnie ustawione wszystko ale kolory w tv na AV sa przebarwione, tzn jest tak jakby bylo max kolorow. sprawdzalem ALL ale chyba to bedzie wina kabla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Stawiam na zly kabel.... Tez mialem ten sam problem,ze na tv byl czarnobialy obraz! W moim przypadku objawialo sie to w momencie podlaczenia kabla do karty dzwiekowej!!! Pomogla dopiero wymiana kabla ,bo zadne zmiany ustwien itp nie dawaly rezultatu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 w ustawieniach zaawansowanych karty masz mozliwosc wyboru pal/ntsc chyba wiesz co powinno byc ustawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judash Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Witam. Dziekuje wszyskim za pomoc przynajmniej dowiedzialem sie od czego zaczac by rozwiazac problem.Tutaj podaje link do strony gdzie bardzo fajnie opisane jest w czym problem i jak go rozwiazac, moze komus sie przyda. http://www.solar.blurp.org/tvout.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) Witam. Dziekuje wszyskim za pomoc przynajmniej dowiedzialem sie od czego zaczac by rozwiazac problem.Tutaj podaje link do strony gdzie bardzo fajnie opisane jest w czym problem i jak go rozwiazac, moze komus sie przyda. 1436720[/snapback] Wlasnie dlatego pytalem o szczegoly. Chcialem wczesniej dac rade o zlym kablu po prosu co uczynil juz kolega. Ale skoro odezwales sie po 30h z gotowcem to masz ci babko placek :) Edytowane 10 Maja 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judash Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Wlasnie dlatego pytalem o szczegoly. Chcialem wczesniej dac rade o zlym kablu po prosu co uczynil juz kolega. Ale skoro odezwales sie po 30h z gotowcem to masz ci babko placek :) 1436921[/snapback] Sorrki, poprostu nie mam jeszcze dobrze wyksztaltowanego nawyku prawidlowego korzystania z forum ;) Mam nadzieje ,ze z czasem nabiore kultury ;).Tymczasem jeszcze raz dziekuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...