Skocz do zawartości
Judash

Czarno-baly Obraz Z Tv Out Na Telewizorze.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Kto z szanownych grupowiczow podpwie dlaczego po podlaczeniu komputera do tv jest tylko czarnobialy obraz?Karta graficzna Gigabyte ati radeon 9550, tv Sony 100 hz. Bede wdzieczny za wszystkie sugestie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dajesz PULPIT/WLASCIW/zakladka EKRANY/TV/zaawansowane i tam sprobuj ustawic

ja ostatnio mam zas problem, bo mam normalnie ustawione wszystko ale kolory w tv na AV sa przebarwione, tzn jest tak jakby bylo max kolorow. sprawdzalem ALL ale chyba to bedzie wina kabla :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stawiam na zly kabel.... Tez mialem ten sam problem,ze na tv byl czarnobialy obraz! W moim przypadku objawialo sie to w momencie podlaczenia kabla do karty dzwiekowej!!! Pomogla dopiero wymiana kabla ,bo zadne zmiany ustwien itp nie dawaly rezultatu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Dziekuje wszyskim za pomoc przynajmniej dowiedzialem sie od czego zaczac by rozwiazac problem.Tutaj podaje link do strony gdzie bardzo fajnie opisane jest w czym problem i jak go rozwiazac, moze komus sie przyda.

1436720[/snapback]

Wlasnie dlatego pytalem o szczegoly.

Chcialem wczesniej dac rade o zlym kablu po prosu co uczynil juz kolega.

Ale skoro odezwales sie po 30h z gotowcem to masz ci babko placek :)

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie dlatego pytalem o szczegoly.

Chcialem wczesniej dac rade o zlym kablu po prosu co uczynil juz kolega.

Ale skoro odezwales sie po 30h z gotowcem to masz ci babko placek :)

1436921[/snapback]

Sorrki, poprostu nie mam jeszcze dobrze wyksztaltowanego nawyku prawidlowego korzystania z forum ;) Mam nadzieje ,ze z czasem nabiore kultury ;).Tymczasem jeszcze raz dziekuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi