OL1 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Każdy ciagle sie pyta o telefon a ja mam problem z bateria. Mam śliczny zabytkowy telefon Motoroli T192. Bez komentarzy że dziad i żebym go wymienił bo służy tylko do wysyłania smsów gdyż dzwonie bardzo żadko. Teraz bateria starcza mi na jakieś dwa dni co mnie strasznie denerwuje. Pomyślałem sobie- allegro. Włączam stronkea tam rodzajów baterii jest chyba z 10 jak nie więcej. A teraz moje pytanie czy zna ktos te firmy?? Która jest najlepsza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 A nie lepiej kupic jakas komorke do wysylania sms niz baterie do tego zabytku w tej samej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OL1 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 a jaki dobry telefon znajdziesz za 20 zł?? i to jeszcze z baterią która wytrzyma więcej niż 2 dni?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...