blood9 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Witam Szanownych Grupowiczów Mam procesor P4 3.0 Prescot - i bardzo jest uciążliwa praca - GŁOŚNOŚĆ :(. Jaki zaproponowalibyście wentylator do 150 zł Architektura *********** Płyta Intel 865 PE Obudowa ModeCom Nice 2 z "kominem" Uprzejmie prosze o pomoc w doborze odpowiedniego wentylatora Cichego :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybeks Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Ja niedawno zalozylem zalmana 7000bAlCu i na min mam takie temperaturki jak na box. Na max to nawet 7C nizsze niz na box. Plyta to is7 i wlasnie prescott 3.0. Mam tez obudowe modcoma magic II i zalman wchodzi na styk (1-2mm od zasilki). Do 150zl to wersje CU mozna chyba kupic. Zaleta to latwy montaz. Wady to, ze na od 1800obr/min juz slychac zalmana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeinXor Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Witam. Ja polacam AC Freezer 4 cichutki i tani LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Ja polecam Pentagram Freezone QVC-120 Cu+ a jeśli byłby zbyt durzy to QVC-100 Cu. Cooler w przystępnej cenie i z regulacją obrotów - ustawisz sobie według własnego uznania. A jako pastę nałóż Arctic Ceramique. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...