baracudor Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Witajcie moge kupić monitor Iiyama ProLite E430S B3 Black :rolleyes: Cena jest naprawde konkurencyjna no i te 8 ms - co sądzicie ? Pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1tek Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Pracowalem na tym monitorze przez 2 miesiace. 1. Zadnych bad i hot pixeli 2. Ku mojemu zaskoczeniu monitor genialnie sprawowal sie w gierkach (8 ms) 3. Obraz wysokokontrastowy i jasny co jest dla mnie najwazniejsze. No i ta cena... ja bym bral. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalecwks Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 ale nie ma DVI :(, ja mam na celowniku Eizo L550 ale tez sie wacham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Iyama jest całkiem fajna i porządna, ale ma nie najlepszą gwarancje. Zainteresuj się LG, w tej chwili ma świetne warunki gwarancyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBendi Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Zainteresuj się LG, w tej chwili ma świetne warunki gwarancyjne. 1470909[/snapback] Sorry, że podczepiam się pod temat, ale mam na oku pewnego LCD LG. W czym warunki gearancji LG są lepsze od innych firm? Na ich stronie nie znalazłe o tym informacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baracudor Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Iyama jest całkiem fajna i porządna, ale ma nie najlepszą gwarancje. 1470909[/snapback] Hmm z tego co sie zorientowałem europejskie centrum serwisowe Iiyamy jest w Polsce - niesądze aby były problemy z gwarancją jeśli japońska firma organizuje centrum serwisowe w polsce, Pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...