cloudior Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) PROSZĘ MODERATORÓW O PRZYKLEJENIE TEGO WĄTKU I ZAMKNIĘCIE DOTYCHASOWEGO http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=117595. PODZIAŁ NA 3 MNIEJSZE TOPIKI NAPEWNO ZMNIEJSZY BAŁAGAN I NATŁOK POSTÓW. Zgodnie z nazwą teraz tutaj piszcie wszelkie pytania, uwagi, prośby etc... Przedział cenowy 2500-5000zł jest z całą pewnością najpopularniejszy. Przed zadaniem pytania sprawdzcie czy w dotychasowych postach nie ma poszukiwanych odpowiedzi ....Dodatkowo uruchomimy comiesięczny wątek [Co wybrać] Złota oferta - w którym będą linki do ciekawych ofert z Allegro i sprawdzonych sklepów internetowych - na pewno znajdziecie tam coś dla siebie...... Ten wątek jest dla Was, więc wykorzystajcie go jak najlepiej... Pozdrawiam cloudior Edytowane 9 Maja 2005 przez cloudior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 poszukujac nowego sprzetu do 3000zl warto pokusic sie np.na Acer Travelmate 2355 NLM lub Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2010 oba modele sa z preinstalowanym Linuxem przez co maja atrakcyjna cene.Acer ma naped DVDRW-Dual za to FS ma S-Video i WirelessLAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) Na dzis, a wlasciwie na "w tym miesiacu" najlepszy wedlug mnie to: ACER ASPIRE 5021WLMi XPH za 4650 pln Brutto w Action,4700 bruto w ABC; z Turionem na pokladzie i X700 pelne 8 potokow 6 vertexow taktowanie lekko zbite do 350/300... Zdam relacje jak tylko pojawia sie w hurtowniach na terenie Polski... Edytowane 10 Maja 2005 przez Grolshek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasir_jones Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) a ja poszukuje laptopa za ok 3300, max 3600zl.. podstawowym wymogiem jest dobry serwis gwarancyjny (24 miesiace) i uznawanie gwarancji za granica (wyjezdzam po prostu do jednego z krajow UE w najblizszym czasie na dluzszy czas) nagrywarka dvd, dalej 512 ram, chcialbym aby nie pracowal na bateriach 1,5h jak wiekszosc takich tanich acerow a jednak troszke dluzej, byl w miare poreczny i lekki (~2,7kg) kompa uzywam do aplikacji biurowych, netu, wiadomo winamp i windows media player tez sa niezwykle czesto uzywane i w zasadzie to tyle.. gram sporadycznie w baldur's gate, nba live ale to raz na wielkie swieto ;] chcialbym zaznaczyc ze generalnie mozna mnie uznac za laika w kwestii laptopow (zawsze mialem do czynienia ze standardowymi kompami :] ) - z powodu gwarancji i baterii odpadaja acery - ciekawy i dosc tani jak na HP model HP-COMPAQ NX9105 PG689EA odpada ze wzgledu na grubosc i wage - wszelkie mediony, gericomy tez odpadaja ze wzgledow marki - czy zatem moze mi ktos cos zaproponowac/pomoc? bylbym wielce wdzieczny :] w tej chwili mam na oku jedynie ASUS A3531LU -> http://www.tanienotebooki.pl/note_one.php?id=1211 czemu? Gwarancja - 2-letnia ograniczona, ważna na całym świecie gwarancja na podzespoły w systemie "door-to-door" (koszty transportu do/z naprawy pokrywa serwis). Możliwość przedłużenia gwarancji do 3 lat. martwi mnie tylko celeron 1,4 i matryca XGA czy ktos pokusi sie moze o skomentowanie tego modelu -> ASUS A3531LU ? [w odniesieniu do tego co napisalem na poczatku] WIELKI DZIEKI :] Edytowane 10 Maja 2005 przez nasir_jones Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) Hej! Mam ten model - REWELACJA! Jesli chodzi o komputer do pracy oczywiscie - w 100% mnie satysfakcjonuje. Na bateriach u mnie bite 5h. Jutro napisze cos wiecej. Pozdrawiam Edytowane 10 Maja 2005 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudior Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 a ja poszukuje laptopa za ok 3300, max 3600zl.. podstawowym wymogiem jest dobry serwis gwarancyjny (24 miesiace) i uznawanie gwarancji za granica (wyjezdzam po prostu do jednego z krajow UE w najblizszym czasie na dluzszy czas) nagrywarka dvd, dalej 512 ram, chcialbym aby nie pracowal na bateriach 1,5h jak wiekszosc takich tanich acerow a jednak troszke dluzej, byl w miare poreczny i lekki (~2,7kg) kompa uzywam do aplikacji biurowych, netu, wiadomo winamp i windows media player tez sa niezwykle czesto uzywane i w zasadzie to tyle.. gram sporadycznie w baldur's gate, nba live ale to raz na wielkie swieto ;] chcialbym zaznaczyc ze generalnie mozna mnie uznac za laika w kwestii laptopow (zawsze mialem do czynienia ze standardowymi kompami :] ) - z powodu gwarancji i baterii odpadaja acery - ciekawy i dosc tani jak na HP model HP-COMPAQ NX9105 PG689EA odpada ze wzgledu na grubosc i wage - wszelkie mediony, gericomy tez odpadaja ze wzgledow marki - czy zatem moze mi ktos cos zaproponowac/pomoc? bylbym wielce wdzieczny :] w tej chwili mam na oku jedynie ASUS A3531LU -> 1437745[/snapback] A ja bym Ci polecał Toshibę: np. taki model: http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id=25&KatItemCId=2692 a tu ten sam tylko taniej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50374429 Albo taki model: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51006744 Sam mam kompa Toshiby i jestem bardzo zadowolony - jeżeli zrezygnowałbyś np. z gwarancji to dam Ci linki do lepszych pod względem techniczym modeli w niższej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasir_jones Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 nie, nie - gwarancja jest podstawowa sprawa :) zapomnialem jeszcze dodac o tym ze niezwykle wazne jest wi-fi.. tutaj jest ta toshiba ktora zaproponowales na promocji http://www.tanienotebooki.pl/note_one.php?id=1210 a jako laik chcialbym sie zapytac czy mozliwe jest "dokupienie" do niej wLAN-a 802.11? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cloudior Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 nie, nie - gwarancja jest podstawowa sprawa :) zapomnialem jeszcze dodac o tym ze niezwykle wazne jest wi-fi.. tutaj jest ta toshiba ktora zaproponowales na promocji 1438032[/snapback] Z tego co mi wiadomo - to karta WLAN jest pod MiniPci tak więc nie ma problemów jej wymianą - klapka od portu znajduje sie zaraz pod obudową - przed zakupem dowiedz sie jednak czy laptop nie ma blokady na nieautoryzowane karty (HP na pewno ma taką blokade) - Toshiba raczej nie ma, ale nie dam sobie głowy za to uciąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Witam! Mam 3800 zł. Potrzebuje laptopa z takimi rzeczami: 15' Procesor Sempron 2800+ lub wiekszy lub Athlon Mobile 2400+ lub wyższy albo Penitumu M 1.6 lub wieksz 512 MB pamieci Dysk 60GB (lub wiekszy) Nagrywarka DVD +/- (moze myc nawet dual) Grafika Radek 9000,9200 lub 9700! Czas pracy na baterii minimum 2h No i dobra jakość wykonania oraz dobra i dluga gwarancja Do tego te wszystkie duperele jak gniazda kart, flopp itp. Bez OS'a Dziekuje za pomoc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Na dzis, a wlasciwie na "w tym miesiacu" najlepszy wedlug mnie to: ACER ASPIRE 5021WLMi XPH za 4650 pln Brutto w Action,4700 bruto w ABC; z Turionem na pokladzie i X700 pelne 8 potokow 6 vertexow taktowanie lekko zbite do 350/300... Zdam relacje jak tylko pojawia sie w hurtowniach na terenie Polski... 1437080[/snapback] Podobno bedą już za tydzień/dwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Na dzis, a wlasciwie na "w tym miesiacu" najlepszy wedlug mnie to: ACER ASPIRE 5021WLMi XPH za 4650 pln Brutto w Action,4700 bruto w ABC; z Turionem na pokladzie i X700 pelne 8 potokow 6 vertexow taktowanie lekko zbite do 350/300... Zdam relacje jak tylko pojawia sie w hurtowniach na terenie Polski... 1437080[/snapback] Napisz jakąś recke jak już będziesz miał,chętnie poczytam bo mnie też ten lapek interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Tak na goraco bo czasu brak... 3dsmark 2001 14000 bez ruszania czegokolwiek... Katy widzenia takie sobie w porownaniu do Samsung 152B... Wiatrak raz na jakis czas... Napisze cos wiecej w stylu Spidera (sorki za wtornosc ale polonista ze mnie zaden...) jak znajde chwile wolnego... W ABC cena podskoczyla do 4800 brutto... Czipset nie jak mialo byc Sis 760 ale Ati jakies tam... Do zobaczenia wkrotce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Ja nie mam dużych wymagań co do laptopa, także zdecydowałem się na tego: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17238 cena 2700zł jest przsystepna, firma wydaje się że dobra a czas pracy na bateriach robi wrażenie - a własnie to jest dla mnie najważniejsze. Tylko ramu muszę dołożyć do 512, bo 256 to zdecydowanie za mało. Tylko cały czas się wacham pomiędzy tym, a droższym modelem mający procesor 1.4GHz, wifi i win XP pro (z tym, że najmocniejszym argumentem jest tu procesor, dlatego mocniej myślę o pierwszej opcji): http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16786 Bardziej odległa jest wersja z centrino 1.6, bo to już 1000zł w górę, a dalej 256 ramu http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17192 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abes99 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) A co poradzicie z matryca o duzej rozdzielczosci? Minimum jak dla mnie to 1400x1050 (15"). Potrzebuje czegos do Cada ;) Aktualnie jade na Dell'u Precision M50 (PIV 1.8, 512DDR, 40GB, combo, 15" 1600x1200, GF Quadro 64MB), ale czas na zmiany :D Budzet ok. 6k zeta, musi byc faktura VAT + legal OS. Zastanawiam sie nad czyms takim: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18228 Co to za GeForce? To jest jakas pelna wersja czy jakis kastrat? Ogolnie co sadzicie o Acer'ach? Na zachodzie coraz popularniejsze (w przeciwienstwie do HP-Compaq i IBM'a - ponoc mocno zeszli z jakoscia)... PS. Gdyby nie to, ze potrzebuje FVAT, to kupilby na Allegro Dell'a Inspiron 6000 (15") lub 9300 (17"), ale niestety, potrzebuje do firmy :( Edytowane 23 Maja 2005 przez abes99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) Co moglibyscie napisac na temat OPTIMUS OPTIbookM200M wg mnie bardzo dobra propozycja.Zastanawiam sie gleboko nad zakupem. Czy wg Was warto go zakupic?Wyposazenie niczego sobie. Procesor:Intel Celeron M 340 1,50 GHz Oprogramowanie:Microsoft® Windows® XP Home Edition Chipset płyty:Intel 855GM Matryca:15" XGA TFT 1024x768 Wielkość pamięci notebooka:256 MB DDR Dysk twardy:80.00 GB 5400 rpm Napęd optyczny:DVD +/- RW Double Layer Napęd FDD/Flash:Brak Karta grafiki:Intel Extreme Graphics 2 64MB Karta dzwiękowa:wbudowana 2 kanałowa Komunikacja:FM, LAN Platforma:326x277x37, 2.9kg Złącza:4USB,VGA,PCMCIA,TV-OUT Gwarancja:2 lata door-to-door Dodatki:TORBA Dodatki:S-VIDEO/CINCH NOTEBOOK-TV System:brak Bateria: 4000mAh praca 2,5h Dopłata do baterii 6000mAh - 129zł Doplata do WirelessLan - 65zł Cena: 2958zł http://www.optimus.notebook.org.pl/ Edytowane 23 Maja 2005 przez vitucky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfix Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 A może ktoś by coś więcej powiedział na temat tego ASUSA http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16999 Mam zamiar kupić laptoka i nie chcę (czytaj nie mogę :mur: ) wydać więcej niz 3400 PLN. Kupiłbym tego ASUSA, ale nie wiem ile w nim trzymają baterie. Alternatywą może być np. ten HP http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16786 ale ma tylko 256 RAM no i brak torby w komplecie. Zależy mi na wbudowanej karcie WiFI, 512 RAM i aby bateria trzymała przynajmniej 2,5 godziny. Procesory Centrino odpadają ze względu na cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 A może ktoś by coś więcej powiedział na temat tego ASUSA 1460335[/snapback] ASUS to ASUS. Sam mam ten model i jestem bardzo zadowolony! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfix Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) ASUS to ASUS. Sam mam ten model i jestem bardzo zadowolony! No właśnie, po głębszym zastanowieniu (i ponownym przeliczeniu kaski :mad: ) zdecydowałem, że jednak zainwestuje w ASUSA z procesorem Centrino, podobnego jak Twój, tylko niestety z 256 RAM i z CDRW zamiast DVD/RW . Jeśli możesz to opisz go dokładniej. Ile trzyma bateryjka, czy jest cichy i jaka jest jakość wykonania ? Z góry dzięki za info. Jeszcze waham się nad tym Acerem http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16479 parametry bardzo podobne, ale odstrasza mnie serwis (tylko 12 miesięcy) i słyszałem, że jakość wykonania nie jest najlepsza oraz brak torby w komplecie. Na plus w stosunku do Asusa nagrywarka DVD i dostępność od ręki w moim zaprzyjaźnionym sklepie ;). Edytowane 25 Maja 2005 przez Morfix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Gwarancje i torbe do Acera można dokupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakath Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (...) odstrasza mnie serwis (tylko 12 miesięcy) i słyszałem, że jakość wykonania nie jest najlepsza oraz brak torby w komplecie. 1462020[/snapback] Co do torby, to zdecydowanie bym nie brał dokładanej standardowo - za te pieniądze dadzą najprostszą jaką będą mieli i możliwe, że z gigantycznym logo ASUS (taką krzyczącą do przyjaznych ziomali: SKASUJ MNIE!!!), a policzą sobie za nią jak za przeciętną dokupioną w jakimkolwiek sklepie. Co do gwarancji to ASUS daje TYLKO 2 lata, a do Acera możesz w ciągu roku(!) dokupić dodatkowy rok,2 lata lub 2 lata z ubezpieczedniem gwarancji. AFAIK żaden inny producent nie oferuje takiej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Co do torby, to zdecydowanie bym nie brał dokładanej standardowo - za te pieniądze dadzą najprostszą jaką będą mieli i możliwe, że z gigantycznym logo ASUS (taką krzyczącą do przyjaznych ziomali: SKASUJ MNIE!!!), a policzą sobie za nią jak za przeciętną dokupioną w jakimkolwiek sklepie. 1464823[/snapback] Co do torby to akurat grubo sie mylisz. Jest swietna, funkcjonalna i estetyczna. Logo to mala (12mmx35mm), strebrna blaszka aluminiowa z napisem ASUS w prawym dolnym narozniku torby. W tym ASUSie rowniez mozna sobie przedluzyc gwarancje do 3 lat. Jesli chodzi o opcje gwarancyjne Acera to owszem niezle, ale maja swoja cene... Edytowane 26 Maja 2005 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakath Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Co do torby to akurat grubo sie mylisz. Jest swietna, funkcjonalna i estetyczna. Logo to mala (12mmx35mm), strebrna blaszka aluminiowa z napisem ASUS w prawym dolnym narozniku torby. 1465213[/snapback] Jeżeli ją oglądałeś i oceniasz na tyle pozytywnie, że mając do wyboru laptop bez niej odpowiednio taniej byś taką dokupił to ok, to co opisałem to po prostu standardowe zagranie producentów sprzętu. Może tu mamy wyjątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Co moglibyscie napisac na temat OPTIMUS OPTIbookM200M wg mnie bardzo dobra propozycja.Zastanawiam sie gleboko nad zakupem. Czy wg Was warto go zakupic?Wyposazenie niczego sobie.A co moja recka Ci nie wystarcza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Jeżeli ją oglądałeś... 1465304[/snapback] Ja mam ta torbe. I jak na moje oczekiwania oceniam ja bardzo pozytywnie. Edytowane 26 Maja 2005 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfix Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Co do torby, to zdecydowanie bym nie brał dokładanej standardowo - za te pieniądze dadzą najprostszą jaką będą mieli i możliwe, że z gigantycznym logo ASUS (taką krzyczącą do przyjaznych ziomali: SKASUJ MNIE!!!), a policzą sobie za nią jak za przeciętną dokupioną w jakimkolwiek sklepie. Co do gwarancji to ASUS daje TYLKO 2 lata, a do Acera możesz w ciągu roku(!) dokupić dodatkowy rok,2 lata lub 2 lata z ubezpieczedniem gwarancji. AFAIK żaden inny producent nie oferuje takiej opcji. 1464823[/snapback] No właśnie, do Acera można DOKUPIĆ gwarancje (za niemałe pieniążki), a ASUS daje ją w cenie (i też można ją przedłużyć). Torba podobno jest OK. Teraz przy dopłacie ok. 150 PLN można kupić tego ASUSA razem z systemem (WinXP HOME), PenDrivem 128 Mb i jeśli się nie mylę mocniejszą baterią. PS. Na plus dla Acera - wyjście TV. Edytowane 26 Maja 2005 przez Morfix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 No właśnie, do Acera można DOKUPIĆ gwarancje (za niemałe pieniążki), a ASUS daje ją w cenie (i też można ją przedłużyć). ... 1465595[/snapback] i między innymi dlatego to cena jest wyższa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 w tym tygodniu beda promocyjne ceny na acera (zreszta nie tylko acera) wiec wcale nie wyjdzie drozej :P oczywiscie nie kazdemu moze pasowac lokalizacja ale moze komus sie przyda bo widzialem juz kilka postow w ktorych ludzie deklarowali sie ze kupia w UK http://www.acernotebooks.co.uk/ a wlasciwie to link powinien byc taki http://www.laptopsdirect.co.uk/ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 yngwie >> w Polszy ? skad wiesz ? i na jakie modele ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfix Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 i między innymi dlatego to cena jest wyższa 1465606[/snapback] Wyższa ??? Modele nad którymi się zastanawiam to ten Acer i ten ASUS, jak widać cena ASUSA jest niższa. Dopiero z systemem, pendrivem i lepszą baterią kosztuje o ok. 150 PLN więcej. Czy jest lepsza ofera w tej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Witam moge zalatwic takie laptopy nowe po bardzo atrakcyjnych cenach za granicy a dokladnie z Anglii 3lata gwarnacji gwarancja miedzynarodowa jak cos to prosze pisac na forum:):) (cena do uzgodnienia:):):)) POzdrawiam NISKIE CENY W STOSUNKU DO POLSKICH:):) Sony Vaio PCG-TR5AP Sony VAIO V505DC11 Sony VAIO GRT 290Z Sony VAIO PCG-Z1VA Sony VAIO PCG-TR2A Sony VAIO PCGFRV26 Toshiba Satellite A45-S120 Toshiba Satellite A45-S150 Toshiba Satellite A45-S250 Toshiba Satellite A45-S2502 Toshiba Satellite A20-S259 Toshiba Satellite A20-S259 Toshiba Satellite M30-S309 Toshiba Satellite M30-S309 Toshiba Satellite M35-S359 Toshiba Satellite 5205-S119 Toshiba Satellite P25-S509 Toshiba Satellite P25-S609 Toshiba Tecra S1 Toshiba Portege M200 Toshiba Portege M100 Toshiba Portege R100 ACER ASPIRE 1705 SMI Edytowane 27 Maja 2005 przez wlacha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...