C!@zzz Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Kupiłem sobie nie dawno słuchawki manty digitall MM40 i mam 2 problemy 1.Uszy strasznie bolą, poprostu odpadają po pewnym czasie. Wiem że sluchawki za 50zł ale czy da się coś z tym fantem zrobić ?? pozatym słychać buczenie 2. Mikrofon trzeba jakoś włoczyć bo w ogule nie działa (w counter strike source) pisało na pudełko jak to zrobić ale przypadkiem je wyżuciłem :D Edytowane 9 Maja 2005 przez C!@zzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 jak z nednzego materialu i glupia konstrukcja to nic nie poradzisz chyba ze sobie jakiejs waty napchasz do helmofonu. tylko co takie pytanie robi na forum:/ a mic dziala np w rejestratorze dzwieku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!@zzz Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 http://www.manta.com.pl/produkty.php?id=1028&lang=pl tak ten syf wygloda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 jak nie chcesz żeby ci uszy odpadły to zainwestuj w coś lepszego i sprawdzonego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 no ja tam mam słuchawki manty mm50 i nie narzekam, stosunek cena/jakosć (wygoda) jest na przyzwoitym poziomie. jakość dżwięku rewelacyjna nie jest, ale po małym tuningu to nawet poważnej muzyki można słuchac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...