Miazga82 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 ale satysfakcję miałbym raczej z duzego fiata - zrobionego własnoręcznie :) jak dla mnie OSMOD... Satysfakcje? .... z fiata? .... oj chyba nie pomyslałes co piszesz. Juz cie widze jak ci ktos daje za darmo do wyboru dwa samochody: mozesz odjechac fiatem albo ferrari ... az trudno sie domyslec co bys wybrał. :D Co to jest "osmod"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) hehe bo to sam kiedys wymyśliłem... OSMod - Okno & Swiatło based Mod.. może niezbyt wyrafinowany skrót ale działa :lol: nie zrozumiałes Miazga82.. mówie że chciałbym sie przejechać czy posiadać ferrari... aczkolwiek z satysfakcję bym miał wiekszą jesli własnoręczni coś by zrobił.. a nie tlyko poszedł do dilera i wystawił $... Taki typ człowieka ze mnie.. przykładowo wolałem sam dziergać chałupniczo kino domowe (pixy na mojej stronce) niźli kupić jakies nawet najtańsze które i tak miało by lepsze parametry i jakość od mojego... (i było by porównywalne w cenie - żeby nie było że wybrałem to co tańsze...) Edytowane 11 Maja 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...