SILENT... Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Grając w każdą grę mam jeden podstawowy problem - w prawym górnym rogu jest licznik fps fraps wcale go nie instalowałem tzn. zainst. przed formatem dysku Kliknąłem na wyszukaj i znalazl jedynie instalator frapsa wiec zainstalowalem ponownie program (był licznik - oczywiście w grze) potem go odinstalowałem i dalej licznik jest następnie wyrzuciłem instalator do kosza- znów to samo. Daję na wyszukaj i nic nie znalazł. Jka mogę go "odinstalowac" ? Jadę na niekręconym Bartku 2500 256mb Ram 9600Pro czasami czuje sie że procek ma dość (grafa ta sama w grze chodzi mi głównie o NFS2 przycina równiez przez małą ilość ramu- światełko dysku ale czasami nie zmienia się grafa ani ram nie "dyskuje" ) Fraps -jako następny programik do obsłużenia również "zdziera"proca. Co robić ?????? :unsure: Ps: nie czepiajcie sie że piszę temat nie w tym dziale co powinienem (według was { niektórych}) ale chodzi o to by procek się nie męczył i niezabierał za dużo fps. Pozdro!!! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Co jest pokłuciliście sie z klawiaturą czy co? Napiszcie coś (mądrego i na temat) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Po odinstalowaniu frapsa użyj programu reg cleaner - wyczyści rejestr ze zbędnych wpisów.To powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Wez pusc tego Bartka chociaz na 3200+, chyba ze masz chlodzenie zbyt slabe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...