docxxx Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Jak w temacie. Ktory, no ktory? :hmm: Prosze w miare mozliwosci wymienic wady i zalety tych telefonow. Pzdr, Wojtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 bierz 6100... mam 3100 używałem 6100 wiem co mówię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docxxx Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 PqX, a mogblys rozwinac mysl i powiedziec co i jak jest w jednym i drugiem i dlaczego stawiasz na 6100? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 6100 to syf. Mam od kilku dni (na szczęście tymczasowo) i już zaliczył łądna zwiechę. No i bateria nie trzyma rewelacyjnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docxxx Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 No to git. Jeden mowi tak a drugi inaczej:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Bierz 6100, mój kolega ma takiego, drugi kolega miał 3100. 3100 to babski telefon, strasznie niewygodny układ klawiatury, małe przyciski. Brałbym 6100 - a jak masz możliwość to 6610i. Edytowane 9 Maja 2005 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docxxx Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Andrek, babski, bo to ma byc dla mojej dziewczyny:) Ale mile widziane sa wszystkie wypowiedzi. Nie chodzi mi o bajery w tym telefonie ale o ogolna pojeta funkcjonajlnosc i niezawodnosc, z zywotnoscia baterii wliczajac. Edytowane 9 Maja 2005 przez docxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Bierz 6100, mój kolega ma takiego, drugi kolega miał 3100. 3100 to babski telefon, strasznie niewygodny układ klawiatury, małe przyciski. Brałbym 6100 - a jak masz możliwość to 6610i. 1435960[/snapback] A 6100 to może ma wygodną klawiaturę? przyciski są malutkie i czasem mnie trafia jak pisze smsy :lol: Ale pozatym telefon jest ok, ładny wygląd (to kwestia "co się komu podoba"), większość podstawowych funkcji (wap, gprs, irda, mms, email, ect.), bateria w mojej trzyma nieżle ok 5 dni (nie wyłączam tel. na noc). Także polecam telefonik, imho ciekawszy niż 3100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 6100 ladniejsza! ma chyab irde, z wygladu lepsza. Bo 3100 jak poprzednicy napisali to babski telefon. A jeszcze lepiej bylo by kupic 6610, poniewaz ma radio :) Mnie podoba sie 6610, bo mala,ale brakuje radia :( Ogolnie polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Mam 3100 i sobie go chwale(babski ale moze byc :D ). Bateria trzyma kolo 8 dni, jeszcze nie mialem zwiechy na nim. Telefon fajny ale brak mu irdy, co nie jest dla mnie minusem bo nie podlaczam w ogole fona do kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Jak w temacie. Ktory, no ktory? :hmm: Prosze w miare mozliwosci wymienic wady i zalety tych telefonow. Pzdr, Wojtek 1435798[/snapback] Zaden. Jeden i drugi telefon to stare modele. Różnice kosmetyczne na kożyść 6100. Zalety: marka Nokia, czasami dobre baterie. Wady: cena, słąbe ekrany, mało funkcji, kiepska polifonia, okrojone multimedia - java 1.0, mms 1.0, brak aparatu. Każdy inny producent za podobne pieniądze daje "więcej". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...