lord_maciek Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Chodzi o to iz na Tv widac obraz ale jak wlacze film to jest ciemny. Napisy z filmu widac ale obrazu nie. Znalazlem kilka takich problemow na tym forum ale jakos se poardzic nie moglem z tym. Kiedys tez to mialem i ktos mi powiedzial ze to "nakładka wideo" cos przestawilem i bylo ok. Teraz mam troche nowsze stery i nie mam zielonego pojecia jak to zrobic. Prosze pomózcie.... Edytowane 11 Maja 2005 przez lord_maciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
So_Y Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 musisz ustawic TV jako podstawowy wyswietlacz - wtedy na TV bedzie film, a na monitorze go nie bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord_maciek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 tak dziala ale ja chcem poprzez klona monitor podstawowy Tv drugorzedny i zeby film byl tu i tu>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Lekarstwem na twoje problemy jest TVTool - skorzystaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Moja propozycja: Tutaj kliknąć Daj znać czy pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opti Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 mialem kiedy podobny problem, chcialem ogladac obraz w klonie na tv i na monitorze jednoczesnie, pomoglo mi przeczytanie tego: http://www.benchmark.pl/artykuly/porady/ja...V/strona-2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...