Skocz do zawartości
SpiderMAN

[3dmark 2001se] Laptopowy Ranking Najlepszych

Rekomendowane odpowiedzi

No a może mi ktoś powiedzieć czemu mój laptop testuje się we 3d mark 2003 a w 2001 wychodzi błąd- zresztą w grach także np. pes4, fifa 2005, EU 2, Age of Empires2. A chodzi mi Call of Duty i Quake 3 Arena.

W 3d mark 2003 wychodzi: 765

Takie błędy mam:

http://img301.imageshack.us/my.php?image=bd8fp.jpg

http://img290.imageshack.us/my.php?image=bd29ji.jpg

http://img290.imageshack.us/my.php?image=bd39fg.jpg

Edytowane przez trybul

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze dlatego ze engine Q3(CoD tez chodzi chyba na tym engine) nie jest oparty na DirectX a reszta z wymienionych gier tak. Sprobuj moze DX przeinstalowac, zainstalowac nowsza albo starsza wersje.

Edytowane przez manux

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uff w końcu zrobiłem tego upa.

Sorrki ze tak długo (robota:/)

nie dorzuciłem trzech ostatnich Panów ponieważ dali złe linki (Panowie opublikujcie wyniki-kliknijcie published.)

Jak poprawicie to Was wrzuce.

p.s. Sprawdzie czy wsio gra bo robiłem to o godzinie gdzie mój umysł już nie mysli :blink: )

EDIT: Właśnie przeczytałem, że co niektórzy nie mogą wrzuci linka.

Ci co nie mogą bo 3d mark cos im psoci to niech podadzą zamiast linka jpg to wtedy wrzuce:)

Edytowane przez Pageup

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uff w końcu zrobiłem tego upa.

Sorrki ze tak długo (robota:/)

nie dorzuciłem trzech ostatnich Panów ponieważ dali złe linki (Panowie opublikujcie wyniki-kliknijcie published.)

Jak poprawicie to Was wrzuce.

p.s. Sprawdzie czy wsio gra bo robiłem to o godzinie gdzie mój umysł już nie mysli :blink: )

EDIT: Właśnie przeczytałem, że co niektórzy nie mogą wrzuci linka.

Ci co nie mogą bo 3d mark cos im psoci to niech podadzą zamiast linka jpg to wtedy wrzuce:)

1616422[/snapback]

kurde, chciałem zrobić published ale on mi pisze że nie zrobi bo nie rozpoznaje mojego procka :blink: zdjęcie wysłałem do pageup'a.

Edytowane przez Majselbaum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak sie ma wydajnosc kart graficznych x700 64mb vs. geforce Go6600 128mb czy bedzie to duza roznica w wydajnosci? bo nigdzie nie moge znalesc jakis informacji... jaka byla by roznic przy testowaniu na takiej samej platformie 1.73 ghh sonoma, 512mb ram ddr2... sa gdzie wyniki obu tych kart w 3dmarkach? x700 64mb znam bo wlasnie taka mam ale o go6600 nic nie wiem, a kumpel kupuje lapka i pytal... mzoecie cos powiedziec o tym....bo znalazl wlasnie z go6600 128mb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobiłem wreszcie upgreada!

sprawdzcie czy nie ma błędów jak są to pisać.

Osoby nie umieszczone w rankingu proszę o poprawienie swoich zgłoszeń! błędnych zgłoszeń nie umieszczam! Zazwyczaj nie podajecie standartowych taktowań albo podajecie błędny link! Prosze o poprawienie i wysłanie mi info na prv ze juz poprawiliscie:) jesli tego nie dokonacie to w rankingu nie bedziecie:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja niestety mam juz dosc malo czasu na prowadzenie 2 rankingów:(

ale 2003 by sie faktycznie przydał:) 2005 to niestety sporu osobom nie pojdzie:(

1711004[/snapback]

to olej (zamknij temat) ranking 2001

i robimy nowy z 2k3 - wtedy porównamy amd vs intel przy tych samych zegrach i układach graficznych :) bo widze coś chyba turion64 nie jest tak szybki jak centriono ;)

w sumie ja bym sie podjął zadania :) - jak powiedziałem tak zrobiłem :D

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=160380

Edytowane przez mk1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi