Pageup Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 no własnie ludzie z dobrymi grafami wogóle nie chcą kręcić :/ a swoją drogą tequila jaki masz wynik w 2001 na swojej grafie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 a swoją drogą tequila jaki masz wynik w 2001 na swojej grafie? Bardzo smieszne, bardzo, hue hue. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 hehe nie no tak sie pytam bo zastanawia mnie czy jest lepszy od ATi zintegrowanego (miałem kiedyś takiego i miał 2200pkt) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Osiagniecie tak wysrubowanego wyniku na Intel852 musialoby byc okupione okrutnym poswieceniem ;) Bez robienia testow wiem ze u mnie to bedzie 1500pkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 ile pkt moze miec aspire 5002wlmi, bo chyba nikt tego nie testowal? z 2000 bedzie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 mRuWa >> okolo 4000 bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 toshiba S3000 - Piii 900 / Gordż 2 Go 16mb - cos okolo 2600pkt P nx9105 - A64 3000+ / Gordż 4 440 - rowniutkie 7001 pkt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 gulises po I nie tentopic (tam gdzie ranking daj) po II link do orba po III taktowania kart graficznych! dziekuje za uwage :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 dzis zrobie updeta do rankingu wiec jak co to sie nie gorączkowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybul Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 (edytowane) No a może mi ktoś powiedzieć czemu mój laptop testuje się we 3d mark 2003 a w 2001 wychodzi błąd- zresztą w grach także np. pes4, fifa 2005, EU 2, Age of Empires2. A chodzi mi Call of Duty i Quake 3 Arena. W 3d mark 2003 wychodzi: 765 Takie błędy mam: http://img301.imageshack.us/my.php?image=bd8fp.jpg http://img290.imageshack.us/my.php?image=bd29ji.jpg http://img290.imageshack.us/my.php?image=bd39fg.jpg Edytowane 16 Sierpnia 2005 przez trybul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manux Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 (edytowane) Moze dlatego ze engine Q3(CoD tez chodzi chyba na tym engine) nie jest oparty na DirectX a reszta z wymienionych gier tak. Sprobuj moze DX przeinstalowac, zainstalowac nowsza albo starsza wersje. Edytowane 16 Sierpnia 2005 przez manux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) po formacie z win XP SP2 http://service.futuremark.com/compare?2k1=8686843 bez OC Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez Obsydian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) uff w końcu zrobiłem tego upa. Sorrki ze tak długo (robota:/) nie dorzuciłem trzech ostatnich Panów ponieważ dali złe linki (Panowie opublikujcie wyniki-kliknijcie published.) Jak poprawicie to Was wrzuce. p.s. Sprawdzie czy wsio gra bo robiłem to o godzinie gdzie mój umysł już nie mysli :blink: ) EDIT: Właśnie przeczytałem, że co niektórzy nie mogą wrzuci linka. Ci co nie mogą bo 3d mark cos im psoci to niech podadzą zamiast linka jpg to wtedy wrzuce:) Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) uff w końcu zrobiłem tego upa. Sorrki ze tak długo (robota:/) nie dorzuciłem trzech ostatnich Panów ponieważ dali złe linki (Panowie opublikujcie wyniki-kliknijcie published.) Jak poprawicie to Was wrzuce. p.s. Sprawdzie czy wsio gra bo robiłem to o godzinie gdzie mój umysł już nie mysli :blink: ) EDIT: Właśnie przeczytałem, że co niektórzy nie mogą wrzuci linka. Ci co nie mogą bo 3d mark cos im psoci to niech podadzą zamiast linka jpg to wtedy wrzuce:) 1616422[/snapback] kurde, chciałem zrobić published ale on mi pisze że nie zrobi bo nie rozpoznaje mojego procka :blink: zdjęcie wysłałem do pageup'a. Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez Majselbaum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 jak sie ma wydajnosc kart graficznych x700 64mb vs. geforce Go6600 128mb czy bedzie to duza roznica w wydajnosci? bo nigdzie nie moge znalesc jakis informacji... jaka byla by roznic przy testowaniu na takiej samej platformie 1.73 ghh sonoma, 512mb ram ddr2... sa gdzie wyniki obu tych kart w 3dmarkach? x700 64mb znam bo wlasnie taka mam ale o go6600 nic nie wiem, a kumpel kupuje lapka i pytal... mzoecie cos powiedziec o tym....bo znalazl wlasnie z go6600 128mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 zrobiłem wreszcie upgreada! sprawdzcie czy nie ma błędów jak są to pisać. Osoby nie umieszczone w rankingu proszę o poprawienie swoich zgłoszeń! błędnych zgłoszeń nie umieszczam! Zazwyczaj nie podajecie standartowych taktowań albo podajecie błędny link! Prosze o poprawienie i wysłanie mi info na prv ze juz poprawiliscie:) jesli tego nie dokonacie to w rankingu nie bedziecie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 moze przydałoby sie dodać 3dmark2005 lub w ostateczności 3dmark2003 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 juz byla mowa o nowszych 3dsmarkach. jezeli znajdzie sie osoba ktora sie tego podejmie to pewnie zostanie przyjeta owacyjnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 no ja niestety mam juz dosc malo czasu na prowadzenie 2 rankingów:( ale 2003 by sie faktycznie przydał:) 2005 to niestety sporu osobom nie pojdzie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) no ja niestety mam juz dosc malo czasu na prowadzenie 2 rankingów:( ale 2003 by sie faktycznie przydał:) 2005 to niestety sporu osobom nie pojdzie:( 1711004[/snapback] to olej (zamknij temat) ranking 2001 i robimy nowy z 2k3 - wtedy porównamy amd vs intel przy tych samych zegrach i układach graficznych :) bo widze coś chyba turion64 nie jest tak szybki jak centriono ;) w sumie ja bym sie podjął zadania :) - jak powiedziałem tak zrobiłem :D http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=160380 Edytowane 24 Października 2005 przez mk1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 no to Ty poprowadz to co zalozyles a ja zostane przy 2001 to jest jednak ciagle dosc popularny benchmark:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 drodzy państwo obiecuje ze w tym tyg zrobie upgreade rankinkgu:) wybaczcie ze dlugo nie robilem ale nauka i te sprawy i troche mi sie zapomnialo:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...