zaba1978 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Witam Male pytanko, wlasnie nie moge sie zdecydowac ktora pompke kupic na dwa bloki.Chodzi o innovatek HPPS-Pumpe 12Vhttp://www.trend4pc.de/product_info.php/products_id/287,albo eheim 1048 http://www.trend4pc.de/product_info.php/products_id/479. Edytowane 9 Maja 2005 przez zaba26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Taka pompka? :]]]] hehe.. widze z opisu ze sie powodzi :D polecam jakies C.O cisza i wydajnosc :) 250 zl nowka sztuka z allegro. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 ludzie polecaja cwu jezeli nie zalezy Ci na duzym przeplywie. Drogie ale praktycznie niezauwazalne (pod wzgledem glosnosci i drgan). No i maja wszystkie czesci z materialow niekorodujacych w kontakcie z miedzia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Rozwaz jeszcze pompke 12V Coolteca - tańsza od tych co wymieniłeś a ponoć bardzo dobra (ostatnio testowali na Jet-pc). pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) Zdecyduje sie chyba na taka pompke http://www.com-tra.de/shop/msida4xkjaN6JRH...aelter_AB-L.htm,cena moze nie za bardzo,ale z tego co slyszalem jest bardzo wydajna,i jeszcze male pytanko,czy pompke moge postawic na obudowie??(na gorze obudowy)w srodku budy nie mam miejsca. Edytowane 11 Maja 2005 przez zaba26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 420l/h? :D rotfl to rzeczywiscie wydajna. Masz 400 zl na pompe a na bude duza Cie nie stac? Jako mi sie nie chce wierzyc... ogolnie wszystkie pompki na 12v takie ladne kolorowe i gotowe wydajnosci dobrej nie maja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) O_O Zdziwilem sie jak zobaczylem dzisiaj opis Samhaina na gg: Pozostaje czekac na jakies info. EDIT: ooo juz jest :) Edytowane 11 Maja 2005 przez tomasek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 info jzu w temacie na forum - zapraszam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-cos Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 420l/h? :D rotfl to rzeczywiscie wydajna. Masz 400 zl na pompe a na bude duza Cie nie stac? Jako mi sie nie chce wierzyc... ogolnie wszystkie pompki na 12v takie ladne kolorowe i gotowe wydajnosci dobrej nie maja :) 1438702[/snapback] Poszukaj sobie testow pompek akwariowych o wydajnosci 2000 l/h i pompek do WC o wydajnosci 420 l/h i sie dowiesz, ze cyferki mozna sobie o kant tylka rozbic.... (pomijajac fakt, ze pompki akwariowe nie sa projektowane do tego typu zastosowan) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 No juz nie przesadzaj ze taka pompa wygra z atamanem 306 :D wiadomo ze jest przeznaczona do WC i lepiej znosi wszelkie opory itp ale bez przesady 5W mocy na 35 W :D buaha.... ogolnie to polecam nowa pompke ze stajni Sama... 500l/h 3W mocy i ta cena w porownaniu z cena tej pompki co pokazywaliscie (100 EURO) sama mowi za siebie... wiecej info TUTAJ!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 @Saimek: Tutaj masz test tej pompki co chce zakupic:http://www.liquidluxx.de/cms/artikel.php?a...w&id=16&seite=3, a tak na marginesie to moze mnie nie stac na wieksza obudowe(swoja dygresje mogles pozostawic dla siebie),a moze stac, oczekiwalem odpowiedzi czy pompka moze stac na obudowie czy nie, a Ty wsadziles swoje trzy grosze tam gdzie nie trzeba <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Sorry no offence to mial byc zart tylko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke10 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 A ja polecam Ci ta.Pompa Mam takam i jestem bardzo zadowolony. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke10 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Tutaj jest jeszcze taniej.Pompka B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...