MadMat Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Siema postanawiam zalozyc ten temat gdyz sam mam tuner TV ale wogle ale to wogle nie umiem się nim obsluzyc. TZN przed formatem dzialal po formacie nie umialem nawet zainstalowac :mur: .Nie potrafilem również wczesniej zainstalowac pilota. Posiadam dosyc stary chyba od 2 lat nie uzywany 3daemon na chipset'cie philips'a nie posiadam plytki ze sterownikami (tzn plytka gdzies jest ale nie ma sterów do win XP) i mam odrazu pytanko czy mozna by bylo stery od czegos innego zainstalowac zeby dzialalo (mam karte dzwiekową AC97 a po zainstalowaniu sterów do realtec dziala :P podobnie jest z kartą sieciową tez lapie inne stery to moze tuner zalapie ?) spodziewam się ze chyba prawie nikt nie ma tunera tej firmy dlatego prosze o posty wszystkich którzy mają jakies tunery. Skąd stery biorą jakich programów uzywają itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Spróbuj zapodać swojemu XP sterowniki dla Win 2000/NT (takie masz pewnie na tej płytce od tunera). . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 właśnie nie plytka jest z 1999roku i nie mam :/ . a jakiego Tuner'a Ty uzywasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) SkyStar 2 . . . Tu masz sterowniki pod swój tuner http://jtvhost.narod.ru/files/pv951rem2k.zip Poczytaj dołączoną instrukcję bo instalacja karty przebiega chyba trochę inaczej niz zwykle :wink: Edytowane 11 Maja 2005 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...