ivan06 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Witam, chcialbym zgrac z magnetowidu a konkretnie z kasety ktora jest juz na "wyczerpaniu" i chcialbym aby material z kaset miec na cd lub dvd.Wlasnie tak chce zrobic tylko nie wiem jak podlaczyc magnetowid do kompa a nastepnie zgrac film na dysk a pozniej na plytke, moze znacie jakis program , artykuł??? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) na początek potrzebujesz 1. karty do montażu video, albo 2. karty telewizyjnej, albo 3. karty graficznej VIVO tz. z wyjściem i wejściem video 4. systemu Windows XP, a w nim programu Windows Movie Maker 5. i jak nie masz o tej robocie pojęcia to cholernej cierpliwosci w przeglądaniu różnych "forumów" :lol: :lol: Edytowane 9 Maja 2005 przez marekp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 czyli z moim gf6800gt ktory ma tylko tvout nic nie zrobie (a konkretnie z moim konfigiem) :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 movie maker to profanacja do a 64, ja używam do zgrywania - programu ulead video studio 7 se ( b. fajna obsługa), ostatnio testuje koder h 264, ale ten 1 program jest b. dobry, dodatkowo ma prostą obsługę, i możliwości edycyjne,do zgrywania mozna też użyć virtual dub'a(freeware).no ale mimimum :karta tv bedzie potrzebna (winfasty są OK) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 czyli z moim gf6800gt ktory ma tylko tvout nic nie zrobieno chyba nie movie maker to profanacja do a 64, ja używam do zgrywania - programu ulead video studio 7 se ( b. fajna obsługa), ostatnio testuje koder h 264, ale ten 1 program jest b. dobry, dodatkowo ma prostą obsługę, i możliwości edycyjne,do zgrywania mozna też użyć virtual dub'a(freeware).no ale mimimum :karta tv bedzie potrzebna (winfasty są OK)wrażnie napisałem że na początek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...