ndx Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Pytanie lamerskie wiem jak wlaczyc smart w biosie na plycie GA-8simlh bo nie znalazlem nigdzie i jescze jedno jak wlaczyc zeby odliczal pamiec ?? Smarta ma napewno bo jak startuje pod tabelkami pisze smart disbled :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Może ściągnij nowy bios i ten będzie bardziej czytelniejszy, albo poprostu opcja się pojawi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinM Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 w biosie na mobo 8icx3 SMART włącza się w ADVANCED BIOS FEATURES: -HDD S.M.A.R.T. capabilities [ enabled ] wyłączenia quick_startu nie znalazłem. a swoją drogą moderatorzy tu są twrdziele, tylko że mogli by założyć wątek w którym będą informować co gdzie wywalili :x pozdrawiam MarcinM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Dzieki za odpowiedzi a ztym przenoszniem to fkat jaja ale znalazlem :-) Biosa mam najnowszego ta funkcja gdzies jest tylko jako ukryta chyba //:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 He to jest ciekawe, bo ja te opcje też miałem w BIOS-e oryginalnym na płycie. Wraz z update-m do najnowszej wersji wszystko znikneło . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 No wlasnie fanie ale chce miec smarta ma ktos jakies pomysly ?/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek O. Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Czesc! W biosie wcisnij kombinację klawiszy ctrl+F1, a następnie wejdź do Advanced BIOS features, gdzie powinna sie już pojawić funkcje smart-a. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Czesc! W biosie wcisnij kombinację klawiszy ctrl+F1, a następnie wejdź do Advanced BIOS features, gdzie powinna sie już pojawić funkcje smart-a. Pozdrawiam Naprawdę uważasz, że on przez ROK nie znalazł tego smarta i ciągle czeka na odpowiedź? Przecież on już nawet może nie mieć tej płyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek O. Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 No, trafna uwaga, ale nie spojrzalem na rok :):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...