Darks Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Mam takie pytanie do wspólnoty Forum Tweak. Minowicie co sie bardziej opłaca: -wystawiam aukcje jednoprzedmiotową - i tu jest mój dylemat; dać kup teraz np. 200 zł czy dac licytacje od 200 zł ?? Jakie są wasze sposoby na aukcjach aby osiągnąc lepszy rezultat finansowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 zawsze od 1zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 To wszystko zależy od najróżniejszych czyników... Jezeli chcesz szybko sprzedaća Twoje cena nie jest wygurowana - Kup Teraz Jezeli sądzisz że ludzie rzuca sie na Twoj towat bo jest rudno dostepny/unikatowy to od 1zł Jezeli masz pewność ze sprzedasz ten towar za te 200zł - możesz dać minimalna (chociaż z doświadczenia wiem że to odstrasza jakis procent allegrowiczów) itd. itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ja mam takie pytanie czy udalo wam sie zarejestrowac na ebayu ? bo ja za kazdym razem mam takie cos Rejestracja: Wystąpił błąd Potrzebujesz pomocy? Przepraszamy. System, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest obecnie nieosiągalny lub nie mógł zrealizować Twojego żądania. Możesz spróbować ponownie zgłosić swoje żądanie lub wybrać jedną z następujących opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...