fllanker Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 witam mam maly problem ze sterami a dokladnie z z efektami EAX z zakladki ADVENCE EQ a dokladnie chodzi o to ze nie chca dzialac i nei wiem dlaczego czasem zalapie ale sporadycznie. Karte mam od nie dawna ale nie mialem tego problemu chociaz stosuje te same sterowniki co na poczatku tzn oryginalne z cd a do tego cztery update ze strony creative'a: driverow, EAX 0.4, mixera i adudio HQ, najpierw instaluje stery z cd potem update driverow bo bez niego nie ruszy reszta i juz zaczynaja sioe problemy z EAX'em poprawia sie dzwiek w stosunku do sterow z cd ale EAX odmawia wspolpracy po odpaleniu pozostalych udpatow jest to samo chyba ze moze kolejnosc jest wazna ale chyba sprawdzalem w roznych dawniej to dzialalo ale nie pamietam w jakej kolejnosci instalowalem i czy to m jakes znaczenie no i czy wtedy tak samo dzialo sie po zainstalowaniu tylko sterow z cd a potem updatu do nich bo instalowalem wszystko na raz i dzialalo bez problemu azdo czasu reinstalki systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...