Skocz do zawartości
maxell

Wieza Technics

Rekomendowane odpowiedzi

witam odlozylem sobie troche kaski(1100zl) i chcialbym kupic sobie to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=50899623 co mozecie o tej wiezy powiedziec, oplaca sie to brac czy moze polecicie mi cos innego. Jezeli cos innego to powiedzcie co. Lubie posluchac sobie czasem glosniej muzyki i nie ukrywam ze lubie tez ladny basik. W razie innych propozycji prosze o jakies linki najlepiej z allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze sprobojesz cos zmontowac z klockow? Rozejrzyj sie po allegro w dziala audio po elementach. Mozesz zbudowac cos o nieporownywalnie lepszej jakosci dzwieku. Z elementow swojej ulubionej firmy. Co najwazniejsze mozesz sobie odpuscic te elementy bez ktorych bedziesz w stanie sie obejsc na jakis czas dopuki nie dozbierasz kasy. Dobra a teraz o cenach. Jak widac nie zalezy Ci na glosnym graniu bo ten technisc tego nie potrafi. Proponuje zakupic monitorki Tannoya M1 lub M2 beda kosztowac max 450 zł. Zostaje 600-650 zł. Za te pieniadze spokojnie kupisz wzmacniacz i naprzyklad cd lub tuner no i oczywiscie kable. Ja za swoj sprzet z podpisu dalem w sumie 1200 zł. Proponuje przejrzeć Ci aukcje urzytkownika Jamaja na allegro. Bardzo pewny sprzedawca i zawsze sprzedaje od 1zł bez ceny minimalnej.

Kwiecien pewnie zaproponuje zebys kupil sobie Altury i wzmacniacz Radmora albo Unitry bo jest fanem wprawianie w wibracje talezy i szklanek u sasiadów.

Ogolnie mowiac zastanow sie czy chcesz miec skladany sprzet, czy masz miejsce i czy potrzebujesz piszczalki czy chcesz zaczac zabawe z powazniejszym sprzetem. Jesli chodzi o jakosc dzwieku naprawde warto. Bo jedyna mini wieza ktora warto kupic to Yamaha Pianocraft a ona niestety jest poza Twoim zasiegiem finansowym.

Pozdrawiam Krzysiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elac ELR 115

To jest mocniejszy i nowszy model od posiadanych przezemnie Elac EL 80 II, juz moje maja bardzo potezny bas. Warto sie nimi zainteresowac. Na swoim sprzecie mam bas ustawiony na 60% bo przy wiekszym ustawieniu boje sie calosc scian.

Pozdrawiam Krzysiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi