stop1990 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Witam, mam nsatepujacy problem: Od pewnego czasu drukarka zaczeła mi drukowac zamiast numerów stron np w dokumencie Word'a drukuje mi napis "{PAGE}". Zauwazylem rowniez, ze zamiast drukowac spis tresci (oczywiscie wygenerowany w Word) drukuje napis "{ TOC \o "1-3" \h \z \u }" .... Czy to wina Worda czy drukarki?? Dodam ze dokumenty ktore drukowalem drukowalem rowniez kiedys i wtedy wszystko bylo ok (na tej samej drukarce). Mam MS Office 2003 a system to Win XP Pro. A moze to wina nowych sterownikow VIA 4in1 ?? p.s. tylko prosze nie pisac zebym zmienil oprogramowanie bo to nie roz :) aha i jak miałem Offica XP to wszystko było OK. Edytowane 11 Maja 2005 przez stop1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stop1990 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Widzę, że chyba nikt na tym forum mi nie pomoze:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...