CrazyTomHero Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Witam jakos nie bylo mnie w szkole odd 2 tyg.. i nie mam usprawiedliwienia :(( zwracam sie z prosba o umieszczenie jakiegos skanu takiego zwolnienia :> (najlepiej gdyby juz byl podpis lekarza i nie od ginekologa :) A starszym to ja nie chce zawracac gitary :twisted: thxxxxxxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 To tu sie wagaruje. mam cie smyku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 No co jak co ale takiego topicu to ja się nigdy nie spodziewałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 buuhahaha... 2 tydnie ?!?!?! [ciach !] ale to musiała byc popijawa hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 lol!!!!!!! 2 tygodnie!!!! qwa niezly ejstes :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 teraz jestem w 3 klasnie (LO) ale w 1 to jechalem z 2 miechy :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 jak tak dalej pojdzie to w 4-tej pojedziesz na zwolnieniu 1 semestr :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 mam nadzieje ze tak nie bedzie ale to zalezy od checi - nie ma mnie w budzie bo tam jest NUDNOOOOOO (V LO w Poznaniu) - takiej nudnej szkoly jeszcze nie widzieliscie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 nie mieszkam w poznaniu wiec nie wiem.. opisz co tam takiego nudnego to moze ci jakies pomysly podsuniemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 heh widze że >< wam się podoba ... zrób coś żeby admini walneli go do emotkinów ? co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Sorqi ale innego nie miałem :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 hehe to pochwal się jak miałeś to uzupełnione :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 dobre -- hehe.... kibelek ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 tylko 5 wolnych rubryczek :lol: optymiści :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Chodź na priva mam pare zaświadczeń/zwolnień w jpg :twisted: - mij juz to niepotrzebne a komuś może to uratować tyłek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Co za ludzie!!! Idz sobie do lekarza, i powiedz ze musiales wyjechac, a nie masz zwolnienia. Za moich czasow to dzialalo, nie wiem jak jest teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Moge załatwic od starego zaświadczenie (ale jest on weterynashem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 hehe to pochwal się jak miałeś to uzupełnione :lol:Nie miałem przyjemności...a ukradłem to ze szkolnej pracowni z kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 hehhe juz nie aktualne - wychowawczyni dzwonila do starszych :sux: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 AKa takie zaswiadczenie jak ty dales to kazdy sobie moze wypisac, chodzi tu raczej o pieczatke. Ostrzegam, ze zabawy z takim czyms moga sie kiepsko skonczyc. Swgo czasu za cos takiego zabrali mi na rok kompa, grzywna (nie za duza) i 2 lata w zawieszeniu. Tylko, ze oprocz zwolnien cos innego tez sie skanowalo/drukowalo. Tak to jest jak sie ma niby zaufanych kumpli. Wiec pamietaj, jak juz wpadniesz to nie mow czasem od kogo cos takiego masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...