radkowrz Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 mam problem i to duży:większość programów nie recha,tzn po włączeniu wyskakuje wystąpił problem z aplikacją i zostanie ona...komp jest świerzo po formacie,formatowałem go właśnie z tego powodu.Te progr.to między innymi:clonecd,subedit,alcohol120%...co robić POMOCY amd athlon3000+ s939,geforce6600gt,512mb-400mhz generic,120gb tw.,gigabyte k8n8... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Calkiem mozliwe ze to wina pamieci. Przeskanuj je najlepiej memtestem. Upewnij sie tez ze twoj system posiada najnowsze łaty z witryny windows update. Mozesz tez zamiescic tutaj screen tego komunikatu bedzie nam latwiej cos o tym powiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Ja miałem tak na P200 MMX na Win Me, pomógł format ale nie na długo, było tak głównie z graficznymi programami :] Miałem do bani dysk, pamięci....SIMM :D I sterowniki od graficznej pomieszane :] Ale teraz będę miał t-breda i nie będzie mnie to dotyczyć :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Takie same wałki miałem. Wina leżała po stronie pamięci. Przetestuj jakąś inną kostkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...