Aurora001 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) No wiec tak, zostawilem sobie kupno panela dla brata na ostatnia chwile i teraz nie wiem co wybrac a ostatnio nie siedze na tweaku. Musi spelniac ponizsze warunki: - kontrola min 4 wentyli, dosc duze obciazenie bo 2x120 i 2x92 ( w tym vantec tornado ) z czego mozliwosc wylaczenia calkowicie 3 z nich. - alarm zeby przypadkiem nie wylaczyl vantka na procu -_- - min 2 czujniki tempratury - jak najtanszy i spelniajacy to co wyzej -_- - estetyczny, najlepiej zeby pasowal do srebrnego chiefa. Edytowane 10 Maja 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Zależy jeszcze jaka cena. Ja mógłbym polecić GateWatch'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Zależy jeszcze jaka cena. Ja mógłbym polecić GateWatch'a 1437154[/snapback] Cena nie gra w zasadzie roli, jedynie czas :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...