Marcin_gps Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Niestety moj mx is dead, wiec musze na 3 miechy zadowolic czyms innym. Czy mieliscie stycznosc z karta jak w podpisie?? Zalezy mi na opiniach jak z wydajnosci i jakoscia obrazu. Czy mozna w cos pograc??? Na razie nie stac mnie na nic lepszego Z gory thx za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Jakość obrazu nie jest zła (widziałem znacznie gorsze) - natomist co do grania - Q3 pójdzie (bez rewelki) - ale np już diablo 2 skacze. Taka karta jest warta ok 40 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 czy nie lepiej za 50 zeta kupic Vodoo 3 2000 16 MB??? PS Glupie pytanie, ale jaka jest roznica w wydajnosci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Niestety moj mx is dead, wiec musze na 3 miechy zadowolic czyms innym. Czy mieliscie stycznosc z karta jak w podpisie?? Zalezy mi na opiniach jak z wydajnosci i jakoscia obrazu. Czy mozna w cos pograc??? Na razie nie stac mnie na nic lepszego Z gory thx za odpowiedzi pograc sie da niestety juz nie kazda gra bedzie chodzic dobrze bo np takie tytuly jak MAX PAYNE, GTA3 itp. odpadaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 to jest dla mnie oczywiste Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...