Heat Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Witam , jak w temacie . Musze wybrac pomiedzy tymi trzema aparatami . Aparat nie jest dla mnie , bedzie uzywany w mojej firmie do fotografowania roznych bzdur :] Wiem , wiem do takich celow wystarczy zwykla cyfrowka , ale akurat moj dyr handlowy uparl sie ze "on chce lepszy" . Duzo osob poleca mi tego Panasonica , czy to najlepszy wybor z tej trojki ? Z gory dziekuje za wypowiedzi w tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Jakich bzdur? :) Wiesz Panasonic jest bardzo dobry, x12 zoom, dobre jasne szklo F2.8 na calej dlugosci ogniskowej - mniam :) no i najwazniejsze - stabilizator obrazu. Ten fuji ma wieksze aspiracje - patrzac po parametrach, ale go zbytnio nie znam, wiec sie nie wypowiem. Ale jezeli szef sam nie wie co chce, to Panasek styknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 No ja tez tak mysle :] Tylko zastanawia mnie czy on sobie ztym aparatem poradzi :lol: No ale to jego wymysl a szefa trzeba sluchac ;] Swoja droga to przeczytalem pare recek tego panasonica i powiem szczerze , ze jestem mile zaskoczony :] No i ten 12x zoom , toz to jak lornetka jest :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Program Auto tez aparacik ma, wiec jak szef kliknie na spust to i tak fotke zrobi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...